Postări membru Ion_Marcel în topicul * Ce reprezintă Crăciunul pentru voi?

Corect. Așa este, la ei nu este zăpadă, de aceea nu se știe când Isus S-a născut!

Intră
Nu este greșit deloc să ne aducem aminte de Nașterea Domnului Isus.

Intră
Nu. Greșit. Nu reprezintă nici o Naștere a Domnului Isus. Domnul Isus nu S-a născut pe 25 decembrie. Nu știe nimeni când și la ce dată S-a născut. Oamenii au făcut această datină, să zică că Isus S-a născut de Crăciun, dar nu-i adevărat, această sărbătoare au făcut-o oamenii, nu Isus.

Intră
Eu unul, nu cred în Crăciun. Sărbătoarea asta este făcută de oameni, și multe sărbători au făcut oameni; asa ca sa știți de la mine ca Crăciunul este fals. Domnul Isus, când a venit pe pământ, Biblia îl declara: "S-a născut un Mântuitor". Dar nici nu pomenește de Crăciun. Eu va îndemn sa nu credeți în sărbătoarea asta, a Crăciunului.

Intră
Noi, de Craciun, ca crestini, il sărbătorim pe Domnul Isus. Sărbătorim nasterea Domnului Isus.

Intră
In Biblie nu este pomenit de Craciun.

Intră
Pagina 1 din 1
Forum >> Religie >> Topic * Ce reprezintă Crăciunul pentru voi? >> Postări membru Ion_Marcel în topicul * Ce reprezintă Crăciunul pentru voi? | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu te teme de nimic, căci Eu te izbăvesc, te chem pe nume- ești al Meu! Dacă vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine și râurile nu te vor îneca; dacă vei merge prin foc, nu te va arde, și flacăra nu te va prinde. ( Isaia 43: 1, 2 )