Postări membru Salvatorul.Ro în topicul * Reguli forum!

Acestea fiind spuse, cine nu va respecta regulamentul, va fi banat, fara avertizari! Va multumim!

Intră
Echipa Salvatorul trebuie sa modifice zilnic peste 100 de postari! Noi suntem aici pentru a va administra, nu pentru a va corecta greselile!

Intră
Sunt peste 1200 de topicuri prezente pe site si peste 9500 de postari! Mai mult de 70% din postari si topicuri sunt scrise gresit, cu abateri de la subiect si prescurtari.

Intră
Cu totii dorim ca acest site sa prospere, si putem face acest lucru doar prin postarile scrise corect din punct de vedere gramatical! Unele cuvinte trebuie despartite prin liniuţa!

Intră
Nu sunt acceptate abaterile de la subiect. Daca nu stii raspunsul la intrebare, atunci sa nu raspunzi!

Intră
Nu sunt acceptate prescurtarile si inlocuirea literelor \"c\" cu \"k\", a literei \"ş\" cu \"j\", "kand" in loc de "cand" si alte inlocuiri a literelor. Aici nu e limbaj de chat!

Intră
Cand postati, asigurati-va ca postarea voastra incepe cu o litera mare! La fel sa faceti si dupa ce veti pune punct! Intotdeauna, intr-o enumeratie sa puneti virgula, iar dupa virgula sa lasati spatiu!

Intră
Pagina 1 din 1
Forum >> Reguli site administrator >> Topic * Reguli forum! >> Postări membru Salvatorul.Ro în topicul * Reguli forum! | Salvatorul.ro
meniu prim
Consideraţi întristările voastre ca umbrele binecuvântărilor ce urmează să vină.