Postări membru Buble-estera în topicul Întâmplări amuzante

Mie, când eram mică, îmi era foarte frică să fac injecții. Cred că această stare se datora în mod special faptului că în perioada în care eram micuță eram cam bolnăvicioasă și necesita un astfel de tratament. Așa se face că într-o zi, pe când eram pe clasa a patra, mami propuse să ne facă tuturor câte un test de glicemie. Eu am refuzat cu vehemență să fac testul problematic. Ca să mă încurajeze, i-au chemat pe cei mai mici și apoi m-au îndemnat și pe mine. Nu am cedat propunerii. Am plecat sus să mă ascund. Un frate și o soră au venit sus la mine. Sora mea mi-a spus: "Doamne, tu, fată, ce fricoasă ești! Să știi că pe clasa a cincea o să trebuiască să faci un vaccin. Ăsta-i floare la ureche pe lângă ăla". Am început să plâng spunând: "Da' eu nu vreau să mor pe clasa a cincea!" Fratele meu, să facă haz de necaz, mă asigură: "Lasă că tu ești cuminte, și dacă mori, mergi în Rai." Eu o țineam tot pe a mea. Ziua următoare am făcut testul de glicemie. Cam greu, ce-i drept... Nu am murit pe clasa a cincea :) Cred că în acea seară m-am rugat pentru asta. Eram destul de credincioasă, totuși -)

Intră
Îmi amintesc că odată, pe când eram mai mici, mami ne lăsase în grija surorii mai mari cu îmbăiatul. Fiind vară, era o căldură sufocantă, astfel încât o baie răcoritoare era tot ce-ți puteai dori. Surorii mele tot timpul îi veneau idei care de care mai năstrușnice...
- Hai să vă botez! ne propuse ea.
Eu și sora mea mai mică am acceptat încântate. Ne simțeam ca niște oameni mari. Sora mea mai mică a trecut cu bine testul "botezului", dar la mine, treaba a stat puțin altfel... Fiind mai mare și mai grăsuță decât cealaltă, cea care oficia botezul m-a scăpat de tot în "baptistier", care defapt era un fel de ciubăr (butoiaș). Problema cea mai mare era că nu mă mai putea scoate, așa că am luat un botez mai mult decât mi-aș fi dorit. Până la urmă am ieșit cu chiu cu vai din "baptistier" :) De atunci, nu m-am mai aventurat la botezuri în ciubăr.

Intră
Pagina 1 din 1
Forum >> Jocuri/Diverse >> Topic Întâmplări amuzante >> Postări membru Buble-estera în topicul Întâmplări amuzante | Salvatorul.ro
meniu prim
Unii oameni văd lucrurile aşa cum sunt şi întreabă: „De ce?” Eu visez lucruri care nu există şi întreb: „De ce nu?” (Robert Francis Kennedy)