Raspunde la postarea 6564

Este interzisa folosirea cuvintelor limbaj chat (exemplu: "k" în loc de "ca", "knd" în loc de "cand" etc.)
Sunt interzise postările cu abatere de la subiectul topicului, ca de altfel și postări scurte fără dezvoltare de subiect.
Daca vei incalca aceste reguli, vei primi ban pe forum!
Daca răspunsul pe care îl dai nu are legatura cu aceasta postare, poți primi ban pe forum!
Text postare: Biblia spune: "oricine crede in El, sa nu piara" (Ioan 3:16) "Pocaiti-va, dar, si intoarceti-va la Dumnezeu, pentru ca sa vi se stearga pacatele" (Fapte 3:19) "Daca ne marturisim pacatele, El [Dumnezeu] este credincios si drept ca sa ne ierte pacatele" (Ioan 1:9) Pentru ca, prin natura noastra, suntem pacatosi si incapabili sa ne mantuim singuri, Dumnezeu L-a trimis pe Fiul Sau, Isus sa ne mantuiasca si sa ne aduca inapoi la Sine. Hristos si-a varsat sangele, a murit pe cruce si a inviat a treia zi. Cred ca El a murit pentru pacatele noastre, si renuntand la ele prin pocainta, Dumnezeu ne iarta si ne curata viata. Cand ne pocaim cu adevarat de pacatele noastre, nu numai ca incetam a mai pacatui, dar nici macar nu mai dorim sa ne aducem aminte de ele. Desi vom fi ispititi sa facem ce nu este bine, Dumnezeu ne poate ajuta sa traim o viata de biruinta. (vezi 2 Petru 10:17) Dupa convertire, Dumnezeu devine Tatal nostru, iar noi suntem considerati copiii Lui înfiați. (vezi Romani 8:15-17) Daca am nedreptatit pe cineva, trebuie sa remediem situația. (vezi Luca 19:8,9). In calitate de copii ai lui Dumnezeu putem revendica apoi toate promisiunile Sale de a ne ajuta si binecuvanta in viata. Citeste 2 Petru 1:3-11.
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Forum >> Isus >> Topic ~ Mântuirea! >> Raspunde la postarea 6564 | Salvatorul.ro
meniu prim
Iar tu, om al lui Dumnezeu, fugi de aceste lucruri, și caută neprihănirea, evlavia, credința, dragostea, răbdarea, blândețea. ( 1 Timotei 6:11 )