Raspunde la postarea 8207

Este interzisa folosirea cuvintelor limbaj chat (exemplu: "k" în loc de "ca", "knd" în loc de "cand" etc.)
Sunt interzise postările cu abatere de la subiectul topicului, ca de altfel și postări scurte fără dezvoltare de subiect.
Daca vei incalca aceste reguli, vei primi ban pe forum!
Daca răspunsul pe care îl dai nu are legatura cu aceasta postare, poți primi ban pe forum!
Text postare: [b] Am plecat de la Timisora pe data 28 decembrie si trebuia sa ajung la Adjud, judetul Vrancea, si trenul trebuia sa ajunga la ora 03:28. Pe la ora doua am adormit, si m-am trezit la ora 04:00 si am in trebat pe o femeie unde suntem si mi-a zis ca suntem in Bacau. Ajungand aici, m-am dat jos din tren si m-am dus in gara. Aici mi-am luat o cafea, si am vazut doi oameni ai strazii care n-aveau casa si masa. Atunci Duhul lui Dumnezeu a venit peste mine si parca simteam ca ma inpingea ceva de la spate, si m-am dus la ei si le-am dat bani. La unul 3 lei, si la celalalt 1 leu. Atata mi-a pus Dumnezeu pe inima sa le dau, si dupa aceea, Duhul lui Dumnezeu iar a venit peste mine. Aveam asa o bucurie mare in mine si Duhul lui Dumnezeu a venit iar in mine si m-a indemnat sa le dau iar ceva, si le-am dat cate o punga de chipsuri. Asa am fost indemnat de Duhul lui Dumnezu. Dumnezeu este mare si are mare putere. Va rog, rugati-va mult pentru oamenii strazii ca Dumnezeu are grija de ei. Slava Lui!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Forum >> Mărturia ta! >> Topic * Mărturia mea (IooN MariceL) >> Raspunde la postarea 8207 | Salvatorul.ro
meniu prim
”Trebuie să reţii că tot ceea ce se întâmplă înăuntrul tău este mult mai important decât ceea ce se întâmplă în exterior.”