Raspunde la postarea 27321

Este interzisa folosirea cuvintelor limbaj chat (exemplu: "k" în loc de "ca", "knd" în loc de "cand" etc.)
Sunt interzise postările cu abatere de la subiectul topicului, ca de altfel și postări scurte fără dezvoltare de subiect.
Daca vei incalca aceste reguli, vei primi ban pe forum!
Daca răspunsul pe care îl dai nu are legatura cu aceasta postare, poți primi ban pe forum!
Text postare: Sarutul, îmbrățișarea si mângâierea sunt îngăduite de Dumnezeu numai in cadrul căsătoriei pentru pregătirea actului intim dintre soț și soție. Prin sărut, mângâiere și îmbrățișare, dorința noastră dupa relația intimă creste si ne ajută să putem finaliza un act intim cu partenerul de viață. În afară căsătoriei, este strict interzis orice manifestare de sărut, îmbrățișare si mângâiere. Acestea atrag ispita si sunt puși în pericol cei care practica acestea. Si ajung sa nu se mai iubească, si cei care fac asta înainte de căsătorie, daca se vor căsătoriei vor avea îndoielii fata de partenerul de viață și va exista gelozie. Însă dacă cei doi nu va accepta sarutul decât după căsătorie, ei vor avea un surplus de încredere unul in celălat si nu va exista nici gand de gelozie.
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Forum >> Viața >> Topic * Înainte de nuntă... >> Raspunde la postarea 27321 | Salvatorul.ro
meniu prim
Iar tu, om al lui Dumnezeu, fugi de aceste lucruri, și caută neprihănirea, evlavia, credința, dragostea, răbdarea, blândețea. ( 1 Timotei 6:11 )