Raspunde la postarea 8211

Este interzisa folosirea cuvintelor limbaj chat (exemplu: "k" în loc de "ca", "knd" în loc de "cand" etc.)
Sunt interzise postările cu abatere de la subiectul topicului, ca de altfel și postări scurte fără dezvoltare de subiect.
Daca vei incalca aceste reguli, vei primi ban pe forum!
Daca răspunsul pe care îl dai nu are legatura cu aceasta postare, poți primi ban pe forum!
Text postare: Daca privim la un caz concret din viata patriarhului Iacov, trebuie sa remarcam ca acesta, dupa ce a intrat intr-o relatie personala cu Dumnezeu, a simtit ca nu se poate apropia de Dumnezeu (el si familia lui) fara ca mai inainte sa se debaraseze de tot ce era podoaba in familia lui (Gen. 35:4). Deducem de aici ca apropierea de Dumnezeu presupune renuntarea la podoabe. Un alt pasaj biblic care vorbeste de acest domeniu este cel aflat in capitolele 2 si 3 din cartea Isaia. Acolo, profetul prezinta soarta finala a celor care vor purta podoabe. Iar pentru a nu spune cineva ca pana acum am dat argumente doar din Vechiul Testament, iar in cadrul Noului Testament lucrurile s-au schimbat, va rog sa cititi ceea ce spunea apostolul Petru in 1 Petru,capitolul 3. Asadar, intotdeauna solutia pentru a renunta la podoabe este apropierea de Dumnezeu, prin reliefarea zilnica a “omului ascuns al inimii.” Domnul sa ne ajute pe toti la aceasta!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Forum >> Aspectul exterior >> Topic ~ Cercei, lanţuri şi inele? >> Raspunde la postarea 8211 | Salvatorul.ro
meniu prim
Ascultă-mă, Doamne, căci bunătatea Ta este nemărginită. În îndurarea Ta cea mare, întoarce-Ți privirile spre mine! ( Psalmii 69:16 )