Raspunde la postarea 14608

Este interzisa folosirea cuvintelor limbaj chat (exemplu: "k" în loc de "ca", "knd" în loc de "cand" etc.)
Sunt interzise postările cu abatere de la subiectul topicului, ca de altfel și postări scurte fără dezvoltare de subiect.
Daca vei incalca aceste reguli, vei primi ban pe forum!
Daca răspunsul pe care îl dai nu are legatura cu aceasta postare, poți primi ban pe forum!
Text postare: Aici va voi prezenta cum sa procedati cu membrii care posteaza in forum in bataie de joc sau folosesc zambareti exagerati, sau orice alt fel de zambareti. Daca voi vedeti lucrul asta, le spuneti: "Nu-ti bate joc de forum." Daca nu ajungi la nici o intelegere cu persoana respectiva, poti sa o pui pe mut doar pe o zi si motivul pentru care l-ai pus pe mut sa fie asemanator cu urmatorul: "Ti-am spus cu frumosul sa nu-ti bati joc de forum. Daca doresti sa nu mai fii banat, posteaza corect si cu bun simt". Cuvintele sau grupurile de cuvinte care contin "k" in loc de "c", sau "j" in loc de "ş" s.a.m.d sunt interzise, la fel si zambaretii prin care postatorii se pot distra pe seama postarii. Asa vom avea forumul corect si curat, parerea mea. A voastra?
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Forum >> Regulament >> Topic * Regulamentul echipei >> Raspunde la postarea 14608 | Salvatorul.ro
meniu prim
”Trebuie să reţii că tot ceea ce se întâmplă înăuntrul tău este mult mai important decât ceea ce se întâmplă în exterior.”