Raspunde la postarea 13645

Este interzisa folosirea cuvintelor limbaj chat (exemplu: "k" în loc de "ca", "knd" în loc de "cand" etc.)
Sunt interzise postările cu abatere de la subiectul topicului, ca de altfel și postări scurte fără dezvoltare de subiect.
Daca vei incalca aceste reguli, vei primi ban pe forum!
Daca răspunsul pe care îl dai nu are legatura cu aceasta postare, poți primi ban pe forum!
Text postare: Viata este grea atunci cand noi vrem sa fim independenti. Atunci cand vei fi supus autoritatilor si lui Dumnezeu, in primul rand, vei fi usurat si viata ta va avea o semnificatie. De multe ori, viata ni se pare grea pentru ca noi ne comparam cu alti oameni din societate, si gandim ce viata grea avem: "daca as fi si eu ca acea persoana, viata mea a fi roz". Dragii mei, atunci cand noi suntem multumiti cu viata pe care o traim, suntem si fericiti si impliniti. Aici este secretul: sa fii multumit cu ceea ce esti. In societatea noastra sunt multi bogati, si totusi, au o viata foarte grea. Nu bogatia iti face viata ușoară, ci felul cum folosesti resursele tale. Eu sunt un tanar foarte sarac, sunt zile in care nici mancare nu avem in casa, dar vreau sa iti spun ca sunt foarte fericit, ca sunt multumit sa am un Dumnezeu viu si bogat, caci la El sunt toate lucrurile. Si mai ales ca El este Tatal meu. Trebuie sa fim multumitori cu ceea ce suntem si avem, caci daca traim, pentru El trăim, și daca murim, pentru El murim.
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Forum >> Tinerețea >> Topic * Viaţa este grea? >> Raspunde la postarea 13645 | Salvatorul.ro
meniu prim
Rugăciunea făcută cu credință va mântui pe cel bolnav, și Domnul îl va însănătoși; și dacă a făcut păcate, îi vor fi iertate. ( Iacov 5:15 )