Raspunde la postarea 25577

Este interzisa folosirea cuvintelor limbaj chat (exemplu: "k" în loc de "ca", "knd" în loc de "cand" etc.)
Sunt interzise postările cu abatere de la subiectul topicului, ca de altfel și postări scurte fără dezvoltare de subiect.
Daca vei incalca aceste reguli, vei primi ban pe forum!
Daca răspunsul pe care îl dai nu are legatura cu aceasta postare, poți primi ban pe forum!
Text postare: Mie, când eram mică, îmi era foarte frică să fac injecții. Cred că această stare se datora în mod special faptului că în perioada în care eram micuță eram cam bolnăvicioasă și necesita un astfel de tratament. Așa se face că într-o zi, pe când eram pe clasa a patra, mami propuse să ne facă tuturor câte un test de glicemie. Eu am refuzat cu vehemență să fac testul problematic. Ca să mă încurajeze, i-au chemat pe cei mai mici și apoi m-au îndemnat și pe mine. Nu am cedat propunerii. Am plecat sus să mă ascund. Un frate și o soră au venit sus la mine. Sora mea mi-a spus: "Doamne, tu, fată, ce fricoasă ești! Să știi că pe clasa a cincea o să trebuiască să faci un vaccin. Ăsta-i floare la ureche pe lângă ăla". Am început să plâng spunând: "Da' eu nu vreau să mor pe clasa a cincea!" Fratele meu, să facă haz de necaz, mă asigură: "Lasă că tu ești cuminte, și dacă mori, mergi în Rai." Eu o țineam tot pe a mea. Ziua următoare am făcut testul de glicemie. Cam greu, ce-i drept... Nu am murit pe clasa a cincea :) Cred că în acea seară m-am rugat pentru asta. Eram destul de credincioasă, totuși -)
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Forum >> Jocuri/Diverse >> Topic Întâmplări amuzante >> Raspunde la postarea 25577 | Salvatorul.ro
meniu prim
Eu sunt sărac și lipsit: grăbește să-mi ajuți, Dumnezeule! Tu ești ajutorul şi Izbăvitorul meu: Doamne, nu zăbovi! ( Psalmii 70:5 )