Raspunde la postarea 27320

Este interzisa folosirea cuvintelor limbaj chat (exemplu: "k" în loc de "ca", "knd" în loc de "cand" etc.)
Sunt interzise postările cu abatere de la subiectul topicului, ca de altfel și postări scurte fără dezvoltare de subiect.
Daca vei incalca aceste reguli, vei primi ban pe forum!
Daca răspunsul pe care îl dai nu are legatura cu aceasta postare, poți primi ban pe forum!
Text postare: Noi, prin iubirea necondiționată fata de partenerul nostru de viață, trebuie să-l ajutam sa inteleaga care este rolul lui în căsătorie și cum sa fie responsabil cu privire la acest lucru. Apoi sa lăsăm de la noi si sa ne asumăm si greselile noastre propri, si daca este cazul, sa ne cerem iertare si sa nu mai facem aceleași greseli. Înțelegerea in familie începe cu tine, nu cu partenerul tau de viață. Tu trebuie să iei inițiativa sa iubești, sa ierți, sa rabzi, sa treci cu vederea, sa te rogi si sa creezi o atmosferă plăcută in familia ta, si in timp, si partenerul tau iti va răspunde cu aceeași monedă, si împreună va veti bucura din nou de iubire, pace si fericire in familie. Dumnezeu sa va ajute pe voi si pe mine sa trăim în acest fel. Amin.
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Forum >> Viața în doi >> Topic Înțelegere >> Raspunde la postarea 27320 | Salvatorul.ro
meniu prim
Dacă crede cineva că este religios și nu-și înfrânează limba, ci își înșală astfel inima, religia unui astfel de om este zadarnică. ( Iacov 1:26 )