Raspunde la postarea 20745

Este interzisa folosirea cuvintelor limbaj chat (exemplu: "k" în loc de "ca", "knd" în loc de "cand" etc.)
Sunt interzise postările cu abatere de la subiectul topicului, ca de altfel și postări scurte fără dezvoltare de subiect.
Daca vei incalca aceste reguli, vei primi ban pe forum!
Daca răspunsul pe care îl dai nu are legatura cu aceasta postare, poți primi ban pe forum!
Text postare: Prajitura Râioasa: 3 oua, un plic de sare de lamaie, o lingura de praf de bicarbonat, o cana cu zahar, si gem. Preparare: Se adauga ouale, apoi separat, intr-o cana, se pune sarea de lamaie, putina apa, apoi se varsa lingura de bicarbonat ca sa il stinga. Se amesteca, apoi se varsa peste oua, se adauga o cana de ulei, cana de zahar si putina sare, si se amesteca in continuare cu faina. Dupa aluatul obtinut, pastram putin din aluat! Se pune in tava putin aluat, o tapam cu faina, apoi se adauga aluatul, se intinde in tava. Peste aluat se pune gem, apoi, acel aluat ramas, il vom da pe razatoare! Pe deasupra, punem gemul, si gata... se baga la copt.
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Forum >> Gastronomie >> Topic * Reţete de prăjituri * >> Raspunde la postarea 20745 | Salvatorul.ro
meniu prim
Ferice de cei blânzi, căci ei vor moșteni pământul!