Raspunde la postarea 22867

Este interzisa folosirea cuvintelor limbaj chat (exemplu: "k" în loc de "ca", "knd" în loc de "cand" etc.)
Sunt interzise postările cu abatere de la subiectul topicului, ca de altfel și postări scurte fără dezvoltare de subiect.
Daca vei incalca aceste reguli, vei primi ban pe forum!
Daca răspunsul pe care îl dai nu are legatura cu aceasta postare, poți primi ban pe forum!
Text postare: Am citit cu atenție TOATE răspunsurile! Uneori mă pufnea râsul, alteori mă gândeam că n-ar strica umpic mai multă inteligență -) Am găsit și răspunsuri bune, într-adevăr... Acum aș vrea să-mi exprim părerea personală. Eu cred că sărutul este păcat (aici mă refer la sărutul îndrăgostiților exclusiv). Înainte de căsătorie nu ai voie să te săruți cu o altă persoană. Dacă Biblia spune clar „Bărbatul să nu se atingă de femeie” (și viceversa), apoi: „Fugi de poftele tinereții” ... Oare nu e destul de clar?! După căsătorie, este permis sărutul de Dumnezeu, dar acesta să aibă loc doar în cadrul căsătoriei. Nu cred că e păcat să săruți, de exemplu, un coleg de ziua lui de naștere, dar foarte finuț, pe obraz, sau un băiat pe o colegă, fără niciun fel de gând necuviincios. Aș mai avea multe de spus, dar mă doare mâna -) Glumesc... Domnul să vă dea înțelepciune!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Forum >> Tinerețea >> Topic * Sărutul... >> Raspunde la postarea 22867 | Salvatorul.ro
meniu prim
Trăiți în dragoste, după cum și Hristos ne-a iubit și S-a dat pe Sine, ca un prinos și ca o jertfă de bun miros lui Dumnezeu!