Raspunde la postarea 15299

Este interzisa folosirea cuvintelor limbaj chat (exemplu: "k" în loc de "ca", "knd" în loc de "cand" etc.)
Sunt interzise postările cu abatere de la subiectul topicului, ca de altfel și postări scurte fără dezvoltare de subiect.
Daca vei incalca aceste reguli, vei primi ban pe forum!
Daca răspunsul pe care îl dai nu are legatura cu aceasta postare, poți primi ban pe forum!
Text postare: Dar aratati-mi si mie pe cineva care ar dori sa mearga in Iad. Foarte usor de vorbit, dar foarte greu de pus in practica. Credeti ca in Rai se intra asa, cum vrem noi? E adevarat ca Dumnezeu a lasat ca imparatia cerurilor sa fie luata cu navala, dar pentru a ajunge acolo, aici mai intai trebuie sa facem ceva. Nu pentru ca noi meritam, ci pentru ca El se indura de noi. Orice am face noi, nu suntem vrednici de Raiul lui Dumnezeu. Toti vrem acolo, dar stau si ma intreb, cati vom ajunge acolo? Stiu sigur ca foarte putini. Nu ajunge sa vrem! Trebuie sa ne purtam ca atare pentru asta. Dragii mei, multi chemati, dar foarte putini alesi. Si asta nu pentru ca Dumnezeu nu vrea, ci pentru ca noua ne e mai usor sa alegem iadul prin purtarea noastra, prin imbracamintea noastra, si prin felul nostru de a ne purta. Uitati-va in jurul vostru si la voi, ca eu ma uit la mine si nu cred ca o sa ajung in Rai prin purtarea mea. Sa ne gandim mai bine: oare cati dintre noi suntem siguri ca daca vom muri la noapte, vom ajunge in Rai?
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Forum >> General >> Topic ~Veșnicia ta >> Raspunde la postarea 15299 | Salvatorul.ro
meniu prim
Fă din inima ta un Templu al Duhului Sfânt, astfel încât tot ce vei jertfi în El să fie o jertfă de bun miros înaintea lui Dumnezeu!