SMS Romani 12:19 "

Scris de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 103
Scris:
BBCode: [url=/sms/id/2528-romani-12-19]Romani 12:19 "[/url]
Romani 12:19
"Preaiubitilor, nu vä räzbunati singuri; ci läsati sä se räzbune mània lui Dumnezeu; cäci este scris: "Räzbunarea este a Mea; Eu voi räspläti", zice Domnul."
A te räzbuna ìnseamnä a-ti face singur dreptate färä a mai tine cont de nimic si de nimeni, ci doar de tine. Spiritul de räzbunare nu vine niciodatä din Dumnezeu. Dacä esti ìnsufletit vreodatä de astfel de stäri bine este sä te linistesti fiindcä sä stii cä nu esti sub cäläuzirea Duhului Sfànt. Räzbunarea declanseazä dezastre atàt ìn viata celui räzbunat càt si ìn viata ta. Räzbunarea te ìncarcä negativ: te umple cu urä, te face nervos, ìti ia pacea, linistea si dragostea ce o aveai altädatä. De ce ai accepta o astfel de stare ìn viata ta? Nu te räzbuna, nu-ti dori räzbunarea si nu astepta räzbunarea lui Dumnezeu, ci lasä totul ìn grija Lui.
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
SMS-uri >> SMS-uri, categoria SMS-uri De Încurajare Biblice >> SMS Romani 12:19 " | Salvatorul.ro
meniu prim
În adevăr, Legea, care are umbra bunurilor viitoare, nu înfăţişarea adevărată a lucrurilor, nu poate niciodată, prin aceleaşi jertfe care se aduc neîncetat în fiecare an, să facă desăvârşiţi pe cei ce se apropie.