SMS Romani 14:7-8

Scris de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 98
Scris:
BBCode: [url=/sms/id/2534-romani-14-7-8]Romani 14:7-8 [/url]
Romani 14:7-8
"In adevär, niciunul din noi nu träieste pentru sine, si nici unul din noi nu moare pentru sine. Cäci dacä träim, pentru Domnul träim; si dacä murim, pentru Domnul murim. Deci, fie cä träim, fie cä murim, noi suntem ai Domnului."
Egoismul - a träi doar pentru sine - nu-L ìncàntä deloc pe Dumnezeu. Sä te gàndesti doar la tine, doar la buzunarul täu, doar la burta ta si sä ìti pui pretentiile tale pe primul loc este un lucru nepläcut ìn ochii lui Dumnezeu. Atunci cànd träiesti pentru Hristos pui binele altora deasupra binelui täu si faci lucrurile dezinteresat de vreun càstig personal. A träi pentru Hristos ìnseamnä a träi pentru altii. De-abia atunci vei putea muri pentru cei din jurul täu - cànd vei fi gata sä träiesti pentru ei.
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
SMS-uri >> SMS-uri, categoria SMS-uri De Încurajare Biblice >> SMS Romani 14:7-8 | Salvatorul.ro
meniu prim
Dacă vorbește cineva, să vorbească cuvintele lui Dumnezeu. Dacă slujește cineva, să slujească după puterea pe care i-o dă Dumnezeu, pentru ca în toate lucrurile să fie slăvit Dumnezeu, prin Isus Hristos, a căruia este slava si puterea în vecii vecilor! Amin. ( 1 Petru 4:11 )