SMS "Se.ntampla ca.

Scris de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 139
Scris:
BBCode: [url=/sms/id/2566-se-ntampla-ca]"Se.ntampla ca.[/url]
"Se.ntampla ca.n viata sa fi dezamagit,se.ntampla ca de oameni sa fii lovit,se.ntampla ca inima sa.ti fie grea si rana parca sa nu se opreasca,se.ntampla sa curga lacrimi pe obrazul tau,se.ntampla sa iti doresti sa pleci de pe acest pamant,se.ntampla ca in viata sa ai probleme,se.ntampla sa simti ca nu mai ai putere.
DAR ITI ADUC AMINTE CA PENTRU CINEVA ESTI TOTUL,ITI ADUC AMINTE CA EL A DAT TOTUL PENTRU TINE,ITI ADUC AMINTE: ESTI UN VAS PREAIUBIT,ITI ADUC AMINTE: AI VALOARE IN OCHII LUI! ITI ADUC AMINTE EL TE IUBESTE NECONDITIONAT,ITI ADUC AMINTE: EL PENTRU TINE LUMEA A CREAT,ITI ADUC AMINTE CAT DE MULT A SUFERIT,TU ESTI DOVADA CA MULT TE.A IUBIT.
El cu tine are un plan,El cu tine are o lucrare. Descopera.ti scopul pe pamant. Ridica.ti ochii catre cer,lasa.ti inima sa cante,in tine sunt daruri pentru omenire.
IAR ITI ADUC AMINTE CA NU ESTI DOAR O INTAMPLARE,ITI ADUC AMINTE CA EL A DAT TOTUTL PENTRU TINE,ITI ADUC AMINTE: ESTI UN VAS PREAIUBIT,ITI ADUC AMINTE: AI VALOARE IN OCHII LUI,ITI ADUC AMINTE: EL TE IUBESTE NECONDITIONAT,ITI ADUC AMINTE:EL PENTRU TINE LUMEA A CREAT,ITI ADUC AMINTE CAT DE MULT A SUFERIT. TU ESTI DOVADA CA MULT TE.A IUBIT."
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
SMS-uri >> SMS-uri, categoria SMS-uri De Încurajare Biblice >> SMS "Se.ntampla ca. | Salvatorul.ro
meniu prim
Dacă vorbește cineva, să vorbească cuvintele lui Dumnezeu. Dacă slujește cineva, să slujească după puterea pe care i-o dă Dumnezeu, pentru ca în toate lucrurile să fie slăvit Dumnezeu, prin Isus Hristos, a căruia este slava si puterea în vecii vecilor! Amin. ( 1 Petru 4:11 )