SMS Mesajul creatie

Scris de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 304
Scris:
BBCode: [url=/sms/id/3451-mesajul-creatie]Mesajul creatie[/url]
Mesajul creatiei.
Un barbat necredincios din Franta se plimba intr-o dupa ameaza la umbra unor stejari falnici. Cat de mari si frumosi sunt acesti stejari! Isi spuse el privind in sus printre ramurile lor. Dar cat de ciudat este, ca un copac atat de mare, sa aiba un fruct atat de mic precum ghinda.! Mirat peste masura, zari deodata un vrej de dovleac, intins printre tufisuri, care avea un fruct de vre-o 50 de kilograme. Tulpina lui iera atat de fragila, incat o simpla apasare ar fi rupt-o. Ce lucru ciudat este, ca dintr-o planta atat de mica, sa creasca un fruct atat de mare! -se gandi el. Daca as fi fost in locul lui Dumnezeu, as fi proiectat totul mult mai bine. As fi pus fructul mai mic pe planta mai mica, iar dovleacul cel mare l-as fi pus in acest stejar falnic!
Apoi, ostenit de caldura zilei, se intinse la umbra ramurilor bogate ale stejarului si se lasa prada somnului. Pe cand dormea, o ghinda coapta ii cazu pe fata. Trezit de lovitura micului fruct, omului ii trecu un gand prin minte. Daca in locul ghindei ar fi fost dovleacul de 50 de kilograme, probabil, ca m-ar fi facut praf.
Barbatul ingenunche numaidecat, si isi ceru iertare de la Dumnezeu.
Realiza, ca Cel din mana caruia vin toate lucrurile, bine a randuit cu intelepciune fiecare copac si fiecare fruct. Duhul Sfant il facu din ce in ce mai constient de acest adevar, pana cand avu loc nasterea din nou, iar hulitorul nechibzuit deveni slujirorul Dumnezeului celui Preainnalt.
SMS
Nota: 9
Puncte: 9
Voturi 1
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
SMS-uri >> SMS-uri, categoria Diverse >> SMS Mesajul creatie | Salvatorul.ro
meniu prim
Lepădați, dar, orice răutate, orice vicleșug, orice fel de prefăcătorie, de pizmă, de clevetire. ( 1 Petru 2:1 )