Știre Tabăra de vară pentru tineri Quiver, ediţia 2012

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 92
Scrisa:
BBCode: [url=/stire/id/154-tab-ra-de-var-pentru-tineri-quiver-edi-ia-2012]Tabăra de vară pentru tineri Quiver, ediţia 2012[/url]

[b]Tema: Fără Compromis ![/b]Ellel România organizează începând cu anul 2008 tabere speciale pentru tineri. Ellel Ministries România face parte din slujirea internaţională Ellel, iar viziunea organizaţiei este să aducă mesajul simplu al Evangheliei la oameni.Denumirea taberei de tineri ‘Quiver’ vine din limba engleză şi înseamnă ‘tolbă de săgeti’. Viziunea organizatorilor este să vadă tineri echipaţi cu săgeţile adevărului, care să trăiască o viaţă fără compromis. ‘Generaţia tinerilor români poate fi o tolbă de săgeţi puternice în mâna Marelui Luptător – Isus Cristos’,  crede David Moza, directorul Ellel România.Tabăra Quiver înseamnă de 5 ani, 6 zile de învăţătură, laudă şi închinare, relaxare prin sport, creativitate, relaţionare, consiliere şi rugăciune, totul într-un loc cu totul aparte: staţiunea Dezna, la 10 km de Moneasa, judeţul Arad.Tabăra  Quiver li se adresează  tinerilor între 18 si 35 de ani, care vor să fie provocaţi să-si reconsidere tot ceea ce credeau că ştiu despre viaţa lor, celor care la anii bătrâneţii nu doresc să spună “Dacă aş fi ştiut asta acum 30 de ani”, dar mai ales tinerilor care doresc să crească în umblarea personală cu Domnul.Tineri din toată ţara participă în fiecare an în tabăra Quiver şi există tineri care au participat la toate ediţiile.„Dumnezeu m-a umplut în această tabără. Am învăţat să iert, deşi e greu. A fost o tabără minunată.” Camelia R. – Timişoara.„Tabăra din acest an a fost deosebită, pentru că am avut parte de toate: învăţătura necesară şi revelatoare, timp de calitate în prezenţa Regelui, laudă şi închinare plină de ungerea Duhului Sfânt, distracţie la jocurile sportive şi în timpul de creaţie de scenete, cântece şi steaguri, dar şi părtăşie frumoasă cu alţi tineri dornici să caute faţa Domnului” Anda P. – Oradea.„Aici, la Quiver, m-am simţit într-adevăr că sunt printre prieteni, că sunt respectată, că niciunul nu este lăsat deoparte cum am văzut în alte părţi. S-a meritat să vin din Ploieşti până aici.” Jo<span> </span>hn S. – Ploieşti.Anul acesta, tabăra va avea loc în perioada 6 – 11 august 2012.
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Știri >> Știri, categoria DIVERSE >> Știre Tabăra de vară pentru tineri Quiver, ediţia 2012 | Salvatorul
meniu prim
Când te simți singur și părăsit, când lucrurile nu îți merg așa cum ai vrea, când ai probleme și necazuri, atunci Dumnezeu te iubește cel mai mult, și toate necazurile vor lucra spre binele tău.