Știre Mengyu Tang inchis de 3836 zile in China

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 143
Scrisa:
BBCode: [url=/stire/id/328-mengyu-tang-inchis-de-3836-zile-in-china]Mengyu Tang inchis de 3836 zile in China[/url]

Mengyu Tang are numai 27 de ani si ispaseste o pedeapsa de 6 ani in inchisoarea din China pentru motivul ca a infiintat o Scoala Duminicala neinregistrata.

Ca si Li Ying din China, Nguyen Quang din Vietnam si Parvez Masih din Pakistan, spiritul indraznet al lui Tang se reflecta in cuvintele apostolului Petru si Ioan:" Trebuie sa ascultam mai mult de Dumnezeu deca de oameni." Dar tu poti face ceva util pentru Tang. Tu-i poti trimite o scrisoare de incurajare.
In data de 17 iunie 2004, sora Jiang Zongxiu si soacra sa au mers impreuna la piata, gandindu-se ca este o zi obisnuita, la fel ca si celelalte. Astfel, ele au raspandit material crestin si au vorbit oamenilor despre Hristos. Actiunea lor a fost repede observata si au fost arestate, dar nici atunci nu s-au descurajat.Arestul si suferinta reprezinta o parte normala pentru un crestin din China. Nici nu a banuit tanara femeie de 34 de ani, sotie si mama totodata, ca acea zi avea sa si-o petreaca in eternitate, fiind batuta pana la moarte in timpul arestului de catre politia Chineza.

Vocea Martirilor a primit povestea socanta a surorii Jiang , impreuna cu documentatia din ziarele chinezesti.


<Br>
Jiang este cu Domnul, dar Mengyu Tang isi ispaseste sentinta si primeste ocazional cate o scrisoare. Noi am dori ca inchisoarea sa fie inundata cu scrisori din toata lumea, nu numai pentru a-o incuraja pe Tang, dar de asemenea, in memoria surorii Jiang.Cand Tang primeste scrisori, oficialii vor observa ca lumea din afara urmareste situatia.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Știri >> Știri, categoria PRIZONIERI PT CRISTOS >> Știre Mengyu Tang inchis de 3836 zile in China | Salvatorul
meniu prim
Uneori iubim unele persoane fără să ne dăm seama.