Știre Sun Minghua inchis de 4071 zile in China

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 129
Scrisa:
BBCode: [url=/stire/id/329-sun-minghua-inchis-de-4071-zile-in-china]Sun Minghua inchis de 4071 zile in China[/url]

Sun Minghua a fost arestata in septembrie 2001, suspectata de initierea si sustinerea unei organizatii de cult, subminand astfel o lege in viguare.In vremea aceea, ea era membru in consiliul bisericii, responsabila cu domeniul financiar al S.C.C. ( Biserica din Sudul Chinei ). Dupa arest, politia i-a perchezitionat casa si i-a confiscat toate documentele financiare referitoare la biserica.In aprilie 2001, Biserica din Sudul Chinei a fost etichetata ca si cult crestin de catre Serviciul de Securitate, insa aceasta nu a oprit membrii de a-si continua activitatatea misionara subterana. Aceasta organizatie este alcatuita din grupuri mici care se aduna in case si care numara aproape 100.000 de membri, raspanditi in aproximativ 10 provincii chinezesti. In timpul anului 2001, guvernul comunist a incercat sa inchida aceasta biserica, arestand mai mult de 500 din liderii sai.
Minghua s-a nascut pe 13 iunie 1965, in provincia Hubei. Influentata de mama sa, ea L-a acceptat pe Domnul in 1984, si in 1986 s-a dedicat predicarii Evangheliei. Procesul pentru acuzatia care i s-a adus, a avut loc in decembrie 2001, cand Sun a fost condamnata la inchisoare pe viata.Luand cunostinta de lucrul acesta, un tribunal superior i-a micsorat pedeapsa la 12 ani de inchisoare. Inainte de acest incident, ea a mai fost intemnitata de catre Biroul de Securitate Publica timp de un an, pentru activitati de evanghelizare.
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Știri >> Știri, categoria PRIZONIERI PT CRISTOS >> Știre Sun Minghua inchis de 4071 zile in China | Salvatorul
meniu prim
Dacă dai peste miere, nu mânca decât atât cât îți ajunge, ca să nu ți se scârbească și s-o verși din gură. ( Proverbele 25:16 )