Știre Lordul Griffiths la Centrul Areopagus

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 59
Scrisa:
BBCode: [url=/stire/id/387-lordul-griffiths-la-centrul-areopagus]Lordul Griffiths la Centrul Areopagus[/url]
Dragi prieteni,
Joi, 10 aprilie, de la ora 19, Centrul Areopagus din Timişoara va avea onoarea de a-l avea ca invitat pe Lordul GRIFFITHS of FFORESTFACH (Vicepreşedinte al Goldman Sachs Int., Membru al Camerei Lorzilor, Marea Britanie). Acest eveniment face parte din seria "Ştiinte politice şi comunicare" - serie de evenimente organizate de Centrul Areopagus în cadrul proiectului "Credinţa şi profesia".
Moderator: Conf. Dr. Silviu Rogobete (Universitatea de Vest).
Pentru o mai bună organizare, v-am ruga să ne confirmaţi participarea - prin e-mail (educatie@areopagus.ro) sau prin pagina de Facebook a evenimentului (aici).

Scurtă biografie a Lordului Griffiths of Fforestfach

Lordul Griffiths de Fforestfach a predat la London School of Economics din 1965 până în 1976, dupa care a fost numit Profesor de Economie Bancară şi Finanţe Internaţionale la City University şi Decan al City University Business School din 1982 până în 1985. In perioada 1982-1985, Lordul Griffiths a fost director al Băncii Angliei. Lordul Griffiths a servit guvernul Marii Britanii ca şef al Unităţii politice al cabinetului Primului ministru din 1985 până în 1990. Ȋn funcţia de consilier special al Primului ministru Margaret Thatcher, a fost responsabil de politicile interne, fiind arhitectul principal al programelor de privatizare şi dereglementare ale guvernului din acea perioadă.

Din 1991 este membru in Camera Lorzilor din Parlamentul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Ȋn prezent, Lordul Griffiths este Vice-Chairman al Goldman Sachs International şi consilier internaţional al Goldman Sachs pe probleme strategice cu privire la investiţiile de capital şi operaţiunile din Regatul Unit şi Asia, cât şi pentru dezvoltarea de afaceri la nivel mondial. Lordul Griffiths a fost pentru o perioadă îndelungată Chairman al Fondului Lambeth al Arhiepiscopului de Canterbury. Este in prezent Chairman al ONG Christian Responsability in Public Affairs. A scris numeroase articole și a confernețiat pe teme economice și pe relația dintre credința creștină și politică sau afaceri, publicând lucrări academice pe teme referitoare la politicile monetare sau la etica creștină.
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Știri >> Știri, categoria ANUNTURI >> Știre Lordul Griffiths la Centrul Areopagus | Salvatorul
meniu prim
Încolo, fraţii mei, bucuraţi-vă în Domnul. Mie nu-mi este greu să vă scriu mereu aceleaşi lucruri, iar vouă vă este de folos.