Știre Venezuela: Grupuri armate au atacat o biserică

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 60
Scrisa:
BBCode: [url=/stire/id/410-venezuela-grupuri-armate-au-atacat-o-biseric]Venezuela: Grupuri armate au atacat o biserică[/url]
În Venezuela, pe fondul agitației sociale, grupuri armate au atacat o biserică din Santa Barbara, Provincia Merida, în timpul slujbei, ne raportează portalul Christian Telegraph. Cu două săptămâni în urmă, în orașul-port din Maracaibo, un pastor a fost bătut cu cruzime, el fiind cunoscut pentru criticile sale împotriva guvernului socialist. În conformitate cu un membru al familiei, pastorului a fost bătut de către forțele de securitate. După atac a fost dus la spital. În Venezuela în ultima lună au început protestele împotriva inflației. Demonstranţii critică politica economică dusă de urmaşul lui Hugo Chavez, care a determinat scăderea nivelului de trai. Mai mult de 20 de persoane au fost ucise în revolte. Preşedintele socialist Nicolas Maduro a denunţat manifestaţiile acuzându-i pe participanţi că fac parte din mişcarea fascistă şi că sunt sprijiniţi de către Statele Unite. Post-ul Venezuela: Grupuri armate au atacat o biserică apare prima dată în Stiri Crestine.ro.
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Știri >> Știri, categoria ANUNTURI >> Știre Venezuela: Grupuri armate au atacat o biserică | Salvatorul
meniu prim
Isus Hristos este Domn al domnilor. Isus Hristos este Rege al regilor. Isus Hristos vine în curând, ca să ne ia de pe pământ.