Știre La Vatican se bea mai mult vin decât în orice alt loc din lume

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 77
Scrisa:
BBCode: [url=/stire/id/431-la-vatican-se-bea-mai-mult-vin-dec-t-n-orice-alt-loc-din-lume]La Vatican se bea mai mult vin decât în orice alt loc din lume[/url]
La Vatican se bea vin mai mult decât în orice altă țară din lume, potrivit celor mai recente statistici publicate de către Institutul Vinului, ne informează portalul The Independent. Cifrele arata ca un locuitor al Vaticanului consumă anual în medie 74 de litri de vin – aproximativ echivalentul a 105 de sticle. Acesta înseamnă aproape de două ori media de vin pe care o bea o persoană în Franța plus Italia împreună, și de trei ori cantitatea consumata în Marea Britanie. Nu se poate nega faptul că populația de la Vatican are o demografie neobișnuită. Faptul că Vaticanul are doar aproximativ 800 de persoane se poate foarte ușor face statistici, dar cu toate acestea cifrele pe cap de locuitor sunt puțin distorsionate de către grupurile de periferice. În Vatican există un supermarket care furnizează vin care este aproape complet scutit de impozit.
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Știri >> Știri, categoria DIVERSE >> Știre La Vatican se bea mai mult vin decât în orice alt loc din lume | Salvatorul
meniu prim
Dacă dai peste miere, nu mânca decât atât cât îți ajunge, ca să nu ți se scârbească și s-o verși din gură. ( Proverbele 25:16 )