Știre Creşte emigrarea evreilor francezi spre Israel

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 57
Scrisa:
BBCode: [url=/stire/id/462-cre-te-emigrarea-evreilor-francezi-spre-israel]Creşte emigrarea evreilor francezi spre Israel[/url]
Peste trei mii de evrei francezi au emigrat în Israel în 2013, o cifră care reprezintă o creștere de șaizeci și trei la sută față de anul precedent. Economia israeliană este într-o formă mai bună decât a Franței și evreii francezi percep că aceştia sunt în mod constant hărţuiţi (Israel Shabbat Shalom). În 2012, Mohamed Merah, un terorist francez de origine algeriană de 23 ani, a ucis un profesor și trei copii evrei, la intrarea într-o școală evreiască, și în cele din urmă preocupările crescânde privind creșterea antisemitismului, după creșterea în popularitate a comicului rasist, Dieudonne. Între timp, Israelul încurajează imigrația din Franţa, oferind beneficii, inclusiv subvenţii pentru locuinţe și credite pentru cei care traversează Marea Mediterană și sunt încurajați să ia rădăcini în Țara Sfântă. “Voi aduce înapoi pe prinşii de război ai lui Iuda şi pe prinşii de război ai lui Israel şi-i voi aşeza iarăşi ca odinioară.” (Ier.33:7)
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Știri >> Știri, categoria DIVERSE >> Știre Creşte emigrarea evreilor francezi spre Israel | Salvatorul
meniu prim
De aceea, lepădați orice necurăție și orice revărsare de răutate, și primiți cu blândețe Cuvântul sădit în voi, care vă poate mântui sufletele. ( Iacov 1:21 )