Știre Președintele Obama cere eliberarea pastorului Saeed Abedini

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 84
Scrisa:
BBCode: [url=/stire/id/509-pre-edintele-obama-cere-eliberarea-pastorului-saeed-abedini]Președintele Obama cere eliberarea pastorului Saeed Abedini[/url]
Soția pastorului Abedini, Naghmeh Abedini, a postat pe Internet un mesaj destul de încurajator în ce privește situația lui Saeed: Președintele Obama a cerut Guvernului iranian eliberarea pastorului Saeed Abedini. Suntem recunoscători lui Dumnezeu pentru acest lucru, dar și vouă, celor care v-ați rugat pentru Saeed. Iată declarația președintelui Obama, cu ocazia întâlnirii pentru Micul Dejun cu Rugăciune: „Ne rugăm pentru pastorul Saeed Abedini. Este închis în Iran de mai bine de 18 luni, condamnat la 8 ani de închisoare sub acuzații legate convingerea sa creștină. Pe măsură ce continuăm să lucrăm pentru eliberarea lui, astăzi cerem din nou guvernului iranian să-l elibereze pe pastorul Abedini, astfel încât el să se poată întoarce la familia lui iubită, în brațele soției și copiilor lui din Idaho.” Naghmeh a scris: „Astăzi, când am auzit pe președintele Obama cerând ca Saeed să fie eliberat, am plâns. Tot ce am văzut ați fost voi, rugându-vă împreună cu noi și susținându-ne prin semnarea petițiilor și trimițându-ne mie și copiilor mesaje și versete biblice de încurajare. Vă mulțumesc din toată inima. Fiecare rugăciune a fiecăruia dintre voi contează. Dumnezeu să vă binecuvinteze pe toți.” Continuați să vă rugați pentru eliberarea pastorului Saeed și a celorlalți creștini închiși în Iran.
SMS
Nota: 9
Puncte: 9
Voturi 1
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
1 aprecieri
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Știri >> Știri, categoria DIVERSE >> Știre Președintele Obama cere eliberarea pastorului Saeed Abedini | Salvatorul
meniu prim
Dacă mergi pe calea pe care ți-a trasat-o Dumnezeu, nu ai cum să dai greș, însă dacă greșești pe cale, vei pierde totul!