Știre Patru tineri din Buzau au trecut in vesnicie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 53
Scrisa:
BBCode: [url=/stire/id/581-patru-tineri-din-buzau-au-trecut-in-vesnicie]Patru tineri din Buzau au trecut in vesnicie[/url]
Patru tineri dintr-o biserica evanghelica in Buzau mergeau spre Anglia pentru a munci. Baiatul, in varsta de 27 de ani, a provocat un accident infiorator in care au murit sotia, fratele si cumnata. Ultimii doi s-au casatorit luna aceasta in 2 noiembrie. Mama celor doi baieti din masina este devastata. Pe unul l-a pierdut deja, iar celalalt, chiar daca scapa printr-o minune, risca sa ajunga la inchisoare. De fericirea lor s-a ales praful in cateva clipe. Cei patru tineri, plini de viata, au plecat din Buzau cu destinatia Anglia. Doi dintre ei, un baiat de 23 de ani si o fata de 18, se grabeau sa ajunga acolo, in luna de miere. El lucra in Anglia, in constructii, impreuna cu fratele lui de 27 de ani, de altfel si cel care a condus autoturismul. Soferul s-a aventurat sa conduca o masina cu volan pe dreapta intr-o tara in care regulile si semnele de circulatie sunt gandite pentru autoturisme cu volan pe stanga. La un moment dat, barbatul a incercat sa depaseasca pe interior un TIR. A accelerat, insa soseaua s-a ingustat, iar banda pe care gonea s-a intrerupt. A vrut atunci sa intre in fata camionului, insa soferul acestuia nu l-a putut evita. Vehiculul de mare tonaj l-a proiectat direct intr-un autoturism care venea din sens opus. S-a oprit in final pe contrasens, sub rotile celui de-al doilea TIR. Singurul care a supravietuit pana au venit ambulantele a fost soferul. Tanarul a ajuns la spital, in coma, dar are putine sanse, spun medicii. Martorii, dar si cei din familie, considera ca el a gresit. Sa sprijinim in rugaciune familia indoliata, si sa ne amintim inca o data: viata e trecatoare. Ce am facut pentru Dumnezeu, aceea ramane.
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Știri >> Știri, categoria DIVERSE >> Știre Patru tineri din Buzau au trecut in vesnicie | Salvatorul
meniu prim
Doamne, ascultă-mi pricina nevinovată, ia aminte la strigătele mele, pleacă urechea la rugăciunea mea, făcută cu buze neprefăcute!