Știre Filipine - pastor executat de rebeli comunisti

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 65
Scrisa:
BBCode: [url=/stire/id/588-filipine-pastor-executat-de-rebeli-comunisti]Filipine - pastor executat de rebeli comunisti[/url]
Rebelii comunisti din Filipine au executat un pastor crestin pe care l-au acuzat ca a ajutat soldatii intr-o campanie anti-insurgenta in Mindanao, a declarat un purtator de cuvant al Armatei la data de 30 iulie. Lt. Col. Kurt Decapia a relatat ca soldatii au gasit trupul neinsufletit al pastorului Josefino Estaniel (45 ani) in satul Dalagdad, districtul Calinan. Potrivit rapoartelor, pastorul care fusese rapit in luna mai a anului curent, a fost torturat in timpul captivitatii sale. Rugati-va pentru familia pastorului Estaniel care trece prin aceste momente grele. De asemenea, rugati-va pentru siguranta altor lideri crestini din aceasta regiune. In ultima vreme a avut loc o crestere brusca a numarului atacurilor si amenintarilor indreptate impotriva crestinilor si mai ales a liderilor. La data de 29 iulie, mai multi barbati inarmati au oprit un microbuz si au ucis patru pasageri crestini. Un al cincilea pasager este dat disparut. Rugati-va ca persoana data disparuta sa fie gasita in viata si sa se poata intoarce la familia sa.
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Știri >> Știri, categoria DIVERSE >> Știre Filipine - pastor executat de rebeli comunisti | Salvatorul
meniu prim
Cei cu inima stricată sunt o scârbă înaintea Domnului, dar cei ce umblă fără prihană îi sunt plăcuți. ( Proverbele 11:20 )