Știre A apărut şi eBiblia pentru Android

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 32
Scrisa:
BBCode: [url=/stire/id/620-a-ap-rut-i-ebiblia-pentru-android]A apărut şi eBiblia pentru Android[/url]
Descriere Viziunea noastră nu constă în a prezenta doar un alt material biblic pe cale electronică, ci în a oferi un sprijin real celor care Îl slujesc pe Dumnezeu indiferent de biserica al cărui membru este. Dorim ca, prin apropierea de Cuvânt, fiecare în parte să fie revigorat spiritual şi să aibă posibilitatea ca, prin călăuzirea Duhului Sfânt, să discearnă ce este adevarat în aceste vremuri speciale pe care umanitatea le parcurge. Modalitatea pe care eBiblia ţi-o facilitează te conduce la o interacţiune personală cu Biblia. Cuvântul lui Dumnezeu poate deveni şi pentru tine singurul standard după care să apreciezi orice situaţie prezentă în viaţa ta. Cu cât investeşti mai mult timp pentru a citi şi studia Biblia, cu atât îţi schimbi gândirea şi modul de viata şi te apropii de imaginea cristică pe care Dumnezeu a prezentat-o fiecărui om.
Conţinut 22 de variante de Biblie 6 cărţi de meditaţii zilnice 4 tabele de citit Biblia într-un an 9 dicţionare Biblice 10 cărţi de comentarii biblice 5 cărţi de schiţe de carte Facilităţi Pagini separate pentru Devoţional, Biblia, Concordanţă, Dicţionare, Comentarii, Schiţa cărţii, Studiu biblic, Bookmark, Note Căutarea în Biblie se face după carte, capitol si verset Citirea Bibliei se poate face independent sau în paralel (până la 4 versiuni) Trimiteri şi note de subsol sau explicatii Are numere Strong pentru variantele de Biblie în original (BIO-VT, BIO-NT), Septuaginta – greacă (LXX) si King James Version (KJV) – engleză Analiza gramaticală a fiecarui cuvânt pentru variantele de Biblie în original (BIO-VT, BIO-NT), Septuaginta – greacă (LXX). Tap pe locul biblic şi poti alege Comentariul, Schiţa cărţii, Note, Bookmark Tap pe cuvânt si poţi căuta acel cuvânt în Dicţionare sau Concordanţă Tap pe numărul Strong şi apare explicaţia de dicţionar Tap pe analiza gramaticală şi apare traducerea în limba română Varianta audio – VDC eBiblia pentru iPhone, iPad, iPod: https://itunes.apple.com/app/id589793878
eBiblia online: www.eBiblia.ro Descarcă din Google Play!
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Știri >> Știri, categoria DIVERSE >> Știre A apărut şi eBiblia pentru Android | Salvatorul
meniu prim
Nu privi la forța cotropitoare a întunericului din jurul tău; privește la Isus, și întristarea ta va fi preschimbată în bucurie!