Știre Tragedie în familia pastorului Rick Warren

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 35
Scrisa:
BBCode: [url=/stire/id/639-tragedie-n-familia-pastorului-rick-warren]Tragedie în familia pastorului Rick Warren[/url]
După o lungă bătălie cu o boală mentală, cel mai tânăr fiu al pastorului Rick Warren s-a sinucis, a anunţat familia. Matthew Waren, în vârstă de 27 de ani, s-a sinucis folosind o armă, vineri. Familia a vorbit despre acest eveniment într-un email adresat personalului bisericii.
Rick Warren împreună cu soţia sa au fondat Biserica Saddleback Valley Community, o megabiserică în Sudul Californiei. “Niciun cuvânt nu poate descrierea durerea amară pe care o trăim noi în acest moment,” scrie pastorul într-o notă, care a fost trimisă si CNN-ului. Vestea sinuciderii lui Matthew Warren, fiul pastorului Rick Warren s-a răspândit foarte repede la nivel internaţional iar reacţiile nu au întârziat să apară. Cele mai multe vin din partea colegilor pastorului Warren care i-au transmis acestuia tot felul de mesaje prin intermediul reţelelor de socializare. Site-ul paşi.ro vă redă câteva dintre ele: TD Jakes: Inima mea este sfâşiată de vestea tristă a pierderii fiului lui Rick şi Kay Warren. Să ne rugăm pentru ei. Will Graham, fiul cel mare al pastorului Billy Graham a făcut apel la rugăciune pentru Rick Warren şi familia sa pe pagina acestuia de facebook. Darlene Zschech – Hillsong a lăsat un mesaj pe Twitter: Dragă Rick& Kay… Vă trimitem dragostea şi rugăciunile noastre vouă şi familiei, veţi fi iubiţi şi susţinuţi aşa cum nu aţi fost niciodată. Sursa: Pași.ro
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Știri >> Știri, categoria DIVERSE >> Știre Tragedie în familia pastorului Rick Warren | Salvatorul
meniu prim
Nimeni să nu-ți disprețuiască tinerețea; ci fii o pildă pentru credincioși: în vorbire, în purtare, în dragoste, în credinţă, în curăție. ( 1 Timotei 4:12 )