Știre Biserica Angliei a definit căsătoria tradițională

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 39
Scrisa:
BBCode: [url=/stire/id/656-biserica-angliei-a-definit-c-s-toria-tradi-ional]Biserica Angliei a definit căsătoria tradițională[/url]
Biserica Anglicană a prezentat un raport în care explică poziția sa de bază cu privire la viziunea tradițională a căsătoriei, ne informează Christian Telegraph.
“Căsătoria dintre un bărbat și o femeie – aceasta este un dar al lui Dumnezeu pentru creația Sa care formează cel mai bun mediu pentru creșterea copiilor “, au declarat în raport. De asemenea, descrie căsătoria ca relația loială, dedicată, persistentă și aprobată prin lege dintre un bărbat și o femeie, acest tip de atitudine care va crea o societate umană stabilă și sănătoasă. Potrivit raportului, legalizarea căsătoriei între persoane de același sex are un impact negativ asupra instituției căsătoriei, în general. “Raportul subliniază, de asemenea, că Biserica are scopul de ai ajuta pe toți cei care, indiferent de motiv, nu sunt în măsură să accepte căsătoria în forma în care o crede și o susține Biserica”, – a declarat președintele comisiei, Episcopul Christopher Cocksworth.
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Știri >> Știri, categoria DIVERSE >> Știre Biserica Angliei a definit căsătoria tradițională | Salvatorul
meniu prim
Hainele te fac domn, sufletul te face om!