Știre Conferința regională de tineret “En-Hacore!” la Turda

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 30
Scrisa:
BBCode: [url=/stire/id/666-conferin-a-regional-de-tineret-en-hacore-la-turda]Conferința regională de tineret “En-Hacore!” la Turda[/url]
Tinerii AlfaOmega Turda au bucuria să anunțe organizarea celei de-a 13-a ediții a conferinței regionale de Tineret „En-Hacore!” Așa cum v-am obișnuit, ultimul weekend din luna Mai este destinat acestei sărbători. Astfel, vineri și sâmbătă, 24 – 25 Mai 2013, sunteți așteptați la Turda, la conferința cu Tema „Închinare Autentică”. Convinși de faptul că închinarea înseamnă mai mult decât un timp de părtășie, că închinarea trebuie să fie un stil de viață și o disciplină spirituală, vom dezbate acest subiect împreună cu invitatul nostru, Adi Fișcă (Târgu Mureș). Pe parcursul celor două zile ne vor conduce în închinare tinerii de la Betania Worship Band Târgu Mureș și băieții de la Trupa PAS împreună cu echipa Tineri AlfaOmega. Anul acesta organizăm în premieră la En-Hacore trei seminarii specifice: Muzica de închinare (Adi Fișcă), Carieră și Chemare (Adi Soporan) și Leadership (Mircea Deteșan). Detalii despre seminarii, înscriere și vorbitori găsiți mai jos, sau pe pagina de Facebook a evenimentului: http://www.facebook.com/events/444091545676939/ Alte detalii necesare:
1. Locație: Biserica Alfa&Omega Turda, str. Avram Iancu, nr. 23 2. Prezentare speakeri: a) Adi Fișcă, liderul departamentul de închinare la Peniel, lider al Peniel Band și lider de închinare și de tineret în Bis. Betania din Tg. Mureș. Adi slujește prin muzică de la vârsta de 19 ani, cântând alături de trupa internațională Fivetwenty, în țări ca România, Turcia, Bulgaria, Serbia, Ungaria, India, USA, etc. Un profesionist al muzicii creștine, Adi Fișcă va susține seminarul „Muzica de închinare”. Dacă simți că muzica este chemarea ta, participă la acest seminar și dezvoltă-ți astfel abilitățile de slujire. b)Adi Soporan, absolvent de teologie la ITP București, și-a obținut masterul în teologie la Universitatea Emanuel din Oradea. Este pastor asistent în Biserica Penticostală Filadelfia din Turda și profesor la CBEE Oradea. Adi este căsătorit cu Sanda are 2 copii: Miriam și Marcus. El va prezenta seminarul „Carieră și Chemare”. Participând aici poți afla mai multe despre modul în care cariera ta poate merge mână în mână cu slujirea ta, împlinind chemarea lui Dumnezeu pentru tine. c) Mircea Deteșan, fondator și vicepreședinte al Agenției Penticostale de Misiune Externă, Pastorul Bisericii Penticostale Alfa&Omega Turda, consilier în Consiliul Bisericesc al Cultului Penticostal și Director Executiv la Fundația EBE (Educație Biblică prin Extensie). Cu o vastă experiență în conducere și leadership, fratele Mircea va susține seminarul de „Leadership”, un timp în care participanții, lideri sau potențiali lideri, vor fi echipați pentru o conducere biblică și de impact a lucrării cu tinerii. 3. Program orientativ: Vineri (24 Mai 2013): 18:00 – Deschiderea conferinței și Worship (Trupa PAS & Tineri AlfaOmega)
18:30 – Seminariile paralele (Muzica de închinare, Carieră și Chemare, Leadership) Sâmbătă (25 Mai 2013):
17:00 – 20:00 Conferința: Worship (Betania Worship Band), Mesaj (Adi Fișcă) și activități interactive. 4. Organizatorii vor asigura cazarea participanților în familii pentru cei care vin de la o distanță mai mare de 50km. Pentru înscriere și detalii despre cazare vă rugăm să luați legatura cu Andreica Daniel (0751.965.303). 5. Vă sugerăm să profitați de oportunitatea de a petrece 2 zile în Turda. Sâmbătă dimineața nu am organizat nimic din dorința de a vă oferi șansa să vizitați orașul și/sau împrejurimile lui, împreună cu tinerii noștri. Recomandăm Salina Turda, Muzeul de Istorie, Centrul Istoric și Cheile Turzii.
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Știri >> Știri, categoria DIVERSE >> Știre Conferința regională de tineret “En-Hacore!” la Turda | Salvatorul
meniu prim
Ferice de cei flămânzi și însetați după neprihănire, căci ei vnr fi săturaţi!