Știre Conferinta Regionala Peniel "Fii biruitor!" - PLOIESTI

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 131
Scrisa:
BBCode: [url=/stire/id/82-conferinta-regionala-peniel-fii-biruitor-ploiesti]Conferinta Regionala Peniel "Fii biruitor!" - PLOIESTI[/url]

Va multumim din toata inima pentru rugaciunile inaltate pentru evenimentele Peniel din acest an: conferinta regionala de la Onesti, conferinta de apologetica de la Cluj, conferinta nationala de la Sibiu, taberele din SUA, tabara din Romania si recenta conferinta pentru familiile tinere. Pentru inscrieri <a href="http://tinyurl.com/penielploiesti" title="Innscrieri Peniel Ploiesti">click aici</a>.

Pentru lista celor inscrisi <a href="http://tinyurl.com/penielploiesti2" title="Vizualizarea listei celor inscrisi">click aici</a>.

P.S. intre 2-3 Noiembrie va avea loc <a href="http://peniel.ro/conferinte/83-conferinta-peniel-consacrat-germania">Conferinta Peniel "CONSACRAT" Germania</a>.Ne-am bucurat din plin de harul Domnului! Calauzirea Lui si marturiile participantilor prezenti la aceste evenimente ne incurajeaza sa slujim generatiilor tinere in continuare, cu si mai multa ravna.Prin urmare, va rugam sa fiti alaturi de noi in rugaciune si pentru urmatoarele evenimente Peniel din acest an.<h3>Conferinta Regionala Peniel "FII BIRUITOR!" - Ploiesti </h3>Data: 27 octombrie 2012;Locul: Casa de Cultura a Sindicatelor, Ploiesti, Bd. Republicii, nr. 65 (www.ploiesti.ro/sindicate.php);Tema: traind o viata de biruinta asupra ispitei, pacatului si vicisitudinilor vietii;Motto: Iacov 1:12<h3>Predicatori:</h3>Iuliu CENTEA si Lucian ONIGA. Vor sustine seminarii paralele: Daniel BUJENITA (Despre misiunea transculturala), Lucian ONIGA (Despre relatiile dintre baieti si fete) si Peniel Band (Despre inchinare). Inchinarea va fi condusa de Peniel Band. <h3>Programul:</h3>10:00 - 11:30 sesiunea I (plenara)11:30 - 12:00 pauză de cafea12:00 - 13:30 sesiunea II - seminarii paralele17:00 - 19:00 sesiunea IV (plenara) Contributie pentru participare: 15 lei/pers.  Inregistrarea participantilor se va face atat pe situl www.peniel.ro, cat si la locul conferintei, incepand cu orele 9:00. Acest eveniment se adreseaza, in special, tinerilor din judetul Prahova si celor din judetele limitrofe. Pentru reusita acestei conferinte, va propunem ca in fiecare zi de vineri, pana la data conferintei, sa ne unim impreuna in post si rugaciune ca Domnul sa-Si reverse din belsug harul Sau peste noi si sa ne umple cu puterea Sa, astfel incat sa putem trai, cu adevarat, o viata de biruinta asupra ispitei, pacatului si a provocarilor vietii. Sa ne vedem cu bine! 
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Știri >> Știri, categoria EVENIMENTE >> Știre Conferinta Regionala Peniel "Fii biruitor!" - PLOIESTI | Salvatorul
meniu prim
Dumnezeu vrea ca inima ta sa Îi aparţină Lui fiecare oră din zi, fiecare zi din săptămână, fiecare săptămână din lună, fiecare lună din an, fiecare an din viaţa ta !