Articol Conştientizează prezentul

Scris de: -Salvatorul.Ro
Vizualizări: 311
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/699-con-tientizeaz-prezentul]Conştientizează prezentul[/url]
Este timpul să te trezeşti şi să fii complet conştient de faptul că trăieşti în prezent. Ce se întâmplă acum în jurul meu? Eu sunt aici? Sunt conştient de prezentul meu? Automotivează-te să devii conştient de clipa pe care o trăieşti!
Vrei să te simţi vinovat, atunci trăieşte în trecut, iar dacă te îngrijorezi pentru viitor, atunci înseamnă că îţi este frică. Trăieşte prezentul şi fii fericit, sună mult mai bine, este? Tocmai ce ţi-am spus că este alegerea ta să fii fericit, aşa că îţi mai rămâne doar s-o aplici în prezent. Evident că este necesar să-ţi faci timp pentru a visa, a planifica, a stabili scopuri şi a acţiona, dar după aceea trebuie să înveţi să trăieşti aici şi acum.
Este extraordinar să trăieşti viaţa într-un mod lejer şi relaxat, sănătos şi pozitiv, apreciind prezentul şi toate oportunităţile pe care le oferă.
Nu sunt oportunităţi? Sunt chiar multe, doar că tu nu eşti aici să le vezi, nu eşti treaz, nu eşti conştient, nu trăieşti în prezent, nu asculţi ce se întâmplă în interiorul tău, trăieşti logic şi normal, în loc să trăieşti natural şi fericit.
Practică aceste metode simple şi eficiente, astfel vei învăţa să apreciezi cu adevărat viaţa ta, pentru că viaţa se trăieşte în prezent, cu planurile de viitor făcute şi cu trecutul arhivat. Vorbeşte mai mult cu tine, ascultă-te, pentru că interiorul tău este ceea ce simţi cu adevărat şi de acolo vine motivaţia reală de a face orice lucru din viaţa ta. Tu eşti principala unealtă de motivaţie, aşa că mie doar îmi place să spun:
Trezeşte motivaţia din tine !!!
SMS
Nota: 10
Puncte: 10
Voturi 1
Daca notezi acest articol, Salvatorul.Ro îți oferă suma de 999 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
1 aprecieri
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Daca comentezi acest articol, Salvatorul.Ro îți oferă suma de 1000 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol Conştientizează prezentul | Salvatorul.ro
meniu prim
Da, inima noastră își găsește bucuria în El, căci avem încredere în Numele Lui cel Sfânt. ( Psalmii 33:21 )