Comentarii mesaj instant administratori 1106 - [u]Pace Tuturor

Pace Tuturor,asa cum vam promis cand aveam scriptu vechi ca vom pune un script nou si asa am si facut nu vam mințit cu nimica,anul ce sta sa vina 2016 vom lucra la sait si vom face mai multe nu o sa aiba nici un site ce vrem sa facem pe acest Site rugamintea mea este sa rămăneți alături cu noi va fi cel mai frumos Site! .dd.
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Anul ce vine 2016 în Luna Februarie Vom face multe schimbări pe Site cu Ajutorul Domnului va spun unele elemente care vor apărea pe site,la fie care membru i se va vedea avataru setat care al va avea poza lui sau avatar va apărea la conectați în forum la Camere Chat discuții,vom avea și Biserici Live,în care poți sa urmărești în direct cu calculatorul și cu mobil bine înțeles doar mobilele cu cu Android,multe Altele
Vom face ramaneți alături cu noi fiți Binecuvântați!
Paduraru
-Paduraru -
E fain sait
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Da Adi saitul este frumos și o sa fie mai frumos decât cele lante Site-uri în cercam sa facem ca sa va placa mai mult acest Site.
Denisa
-Denisa -
Domnul sa.i binecuvinteze pe toti care se implica!
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
va multumesc tuturor pentru in curajari Domnul sa va Binecuvinteze :) .dd.
Marcelo
-Marcelo -
O lucrare minunata. Domnul sa ne binecuvanteze pe toti si sa ne ajute sa folosim acest site pentru crestere spirituala si nu pentru alte lucruri. Amin!
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Ati multumesc Marcelo Dumnezeu sa te Binecuvinteze si pe tine,asa vreau si eu ca saitul asta sal folosim mai mult spiritoal Amin.
Pagina 1 din 1
Daca comentezi acest mesaj instant administratori, și nu se scrie altul intre timp, Ion_Marcel îți oferă suma de 2,000 lei!
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant administratori >> Comentarii mesaj instant administratori 1106 - [u]Pace Tuturor | Salvatorul.ro
meniu prim
Iubirea este ca cele cinci pâini şi doi peşti. Nu începe să se înmulţească până nu o dai altora.