Comentarii mesaj instant administratori 1565 - Membrul [url=ht

Membrul TrifoiAdriaN Ne cere Ajutorul pentru mai multe Informații vizitați pagina de Facebook Un ajutor de a obține aparat laringofon de gat Dumnezeu sa fie cu noi!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Vezi cammy adevarul lui trifoiadrian asa ca te rog sa nu te iei dupa ilie bandiu ca ilie nu stie nimika despre Trifoiadrian.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
frate ilie intreabal pe Adrian sau citeste ce a scris adrian acuma aici la comentari.
Paduraru
-Paduraru -
nu am parinti am fost in plasament la o familie in dognecea cand ar vazut ca am leucemie epilepsie si ce am la gat mar dat la casa de copii cei drect ca din necaz stres am fumat dar nu mai fumez dumnezeu ma stie nu voi el stie cat sufar nui zi sa nu plang de dureri recunosc ca am si baut dar din necaz din suferinta am facuto rad dumnezeu ma ajutat sa ma las de ele tot asa ma rog tot timpu spun doamne ai mila de mine!!!"
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Foarte bine frate Adrian ca ai zis adevarul acuma sa vada toti ca ai zis adevarul rog pe cei care au venit cu critici rog instent sa nu mai vina cu asemenia critici la adresa fratelui adrian,va multumesc.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Dumnezeu sa-l intareasca fratilor si surorilor,si noi sa ne rugam pentru fratele adrian.
Paduraru
-Paduraru -
va rog ajutatima cat puteti injexile sunt scumpe aparatu scump eu recunosc tot ce am facut lui dumnezeu dreptatia o place plata pacatului este moartea!!!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Bunul Dumnezeu sa-l vndece AmiN.
Paduraru
-Paduraru -
stiu sigur ca am fost mantuit chiar de o fi sa mor in operatie sau oricand stiu ca am loc pregatit in rai unde nu mai este suferinta
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Dumnezeu nu vrea sa mori sa sti adrian Dumnezeu vrea sa ai viata si sa traiesti.
Paduraru
-Paduraru -
faca voia lui nu amia amin
-
Pagina 3 din 4
Sari la pagina:
Daca comentezi acest mesaj instant administratori, și nu se scrie altul intre timp, Ion_Marcel îți oferă suma de 1,000 lei!
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant administratori >> Comentarii mesaj instant administratori 1565 - Membrul [url=ht - pagina 3 | Salvatorul.ro
meniu prim
Dacă vreunuia dintre voi îi lipsește înțelepciunea, s-o ceară de la Dumnezeu, care dă tuturor cu mână largă și fără mustrare, și ea îi va fi dată. ( Iacov 1:5 )