Comentarii mesaj instant administratori 1966 - [b][u][rosu]Bun

Bună dimineaţa, Doamne! Iată-ncepe-o nouă zi… Marea, cerul şi pământul se închină-n faţa Ta. Căci în marea-Ţi bunătate, Harul încă se coboară Împletit cu-a Ta iubire spre-a ne binecuvânta!..o saptamana binecuvanta suflet frumos oriunde ai fii!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Buna diminata tuturor,va multumesc pentru Aprecieri la acest mesaj instant,va anunt ca membrul
Cristina_Olaryu
va anunt ca pe data de 26/11/2017,a inchiat legamant cu Dumnezeu,si va rog sa ne rugam pentru ia o samptamana la rand sa ne rugam pentru ia ca cel rau sa nu vina sa o ispiteasca sa tinem post si rugaciune va indemn si la pocainta sa ne apropiem mai mult de Dumnezeu AmiN.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
White_angel
Așa este dar eu nu sunt de Acord cu Bordanc Nicu ce a firmat el,este bine sa ne rugam pentru ori cine ca asa scrie în Biblie,faceți cereri și rugăciuni pentru oameni asa îi place lui Dumnezeu.
Buble-estera
-Buble-estera -
Păi Nicu nu a spus să nu ne rugăm pentru ea. Nu știu ce ai înțeles tu, Marcele-) Cert este faptul că orice om e ispitit, doar că trebuie să reziste. Prin asta ne demonstrăm aparteneța în familia lui Dumnezeu.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
uite Esterica ce a scris Bordanc nicu aici{Nu trebuie să vă rugați pentru ca cel rău să nu o ispitească}

Deci Bordanc nicu ne indeamana ca sa nu ne mai rugam penteru Cristina olaryu eu asta am inteles Esterica tu ce ai intels din comentariul lui Bordanc Nicu??astept raspuns!
Buble-estera
-Buble-estera -
Eu văd că mai e o virgulă,semn că propoziția nu s-a sfârșit. Eu din comentariul lui Nicu am înțeles că el a spus să ne rugăm ca ea să poată rezista tentațiilor,și nu să ne rugăm să fie ferită de ispite. Foarte simplu.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Bine Esterca sa fie asa cum zici tu eu nu mai comentez,nicu a zis clar ca sa nu ne rugam dar pentru(tentațiilor)deci a zis clar ca sa nu regum mai vrei ceva Esterica??
Buble-estera
-Buble-estera -
Da,vreau să înțelegi ce a spus Nicu. Că se pare că n-ai înțeles. Dacă eu îi spun la mami: " Nu-mi da mere,ci căpșuni",înseamnă că i-am spus să nu-mi dea nimic?
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Bordanc nicu a zis ca sa nu ne rugam pentru ca cel rau sa nu o ispiteasca,eu te intreb acuma este rau daca noi ne rugam pentru ca Satana sa nu vina sa o ispiteasca pe Cristina olaryu? eu fac un rau daca ma rog pentru asta??spunemi Esterica!
Buble-estera
-Buble-estera -
Nu faci un lucru rău, dar ispitele tot vor veni. Și dacă ispitele vor veni,important e să putem trece biruitori.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
si daca nu fac un rau Bordanc nicu dece a zis sa nu ne rugam pentru ca Satana vine sa o ispiteasca?dece a zis nicu asta?el nea indemnat ca sa nu ne mai rugam pentru asta vezi tu ce indemnuri da Bordanc nicu??eu nu ma iau dupa el si ma voi ruga pentru Cristina olaryu ca Satana sa nu vina sa o ispiteasca.

Pagina 1 din 2
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant administratori >> Comentarii mesaj instant administratori 1966 - [b][u][rosu]Bun | Salvatorul.ro
meniu prim
Mântuiește, Doamne, poporul Tău, și binecuvântează moștenirea Ta! Fii păstorul și sprijinitorul lor în veci. ( Psalmii 28:9 )