Comentarii mesaj instant administratori 1990 - Isus se naște!

Isus se naște! Și lumina pătrunde-n sufletele noastre. Și steaua tainei strălucește deasupra celorlalte astre,cu magii azi ne închinăm și noi,cu sufletul mergând,o bucurie fără seamnăm simțim în inimă și-n gând! Cu haina albă a virtuții tot omul poate să se-mbrace căci sfânta naștere aduce în inimi liniște și pace!
Buble-estera
-Buble-estera -
Păi da, Isus s-a născut doar o dată,dar noi ne amintim de această sărbătoare,de nașterea Lui.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Da Levy21,ai dreptate Domnul isus nu se in fie care an dar oameni pagani au facut o sarbatoare de cand sa nascut domnul isus acum 2017 ani,si iei au facut din asta oameni pagani un idol si un obicei de sarbatoare,aduceara aminte adevarata de Domnul isus este cand lom cina si ne aducem aminte de moartea lui asa a spus domnul isus loati aceasta paine si acest pahar cu sangele meu in amintirea mea,asa sa zica toti oameni nu ca se naste Domnul isus in fie care an.
Buble-estera
-Buble-estera -
Da,normal că ne aducem aminte de moartea Domnului Isus deoarece aceasta a fost punctul culminant,dacă pot să spun așa,al dragostei Sale față de omenire. Dar dacă ne amintim de moartea și învierea Lui,atunci de ce să nu ne amintim și de nașterea Lui? Sau după voi,asta nu are importanță?
Buble-estera
-Buble-estera -
Ca să știi și tu, o sărbătoare este o zi consacrată unui servici divin pentru celebrarea unui eveniment religios. Totodată,este şi un prilej de bucurie. Ori Îngerii au avut o sărbătoare atunci când s-a născut Domnul Isus,și dacă aceasta a fost un prilej de bucurie,eu de ce să nu mă bucur?
Buble-estera
-Buble-estera -
Așa... Ce-ți spun eu, ce pricepi tu... Auzi, am zis eu ceva de băuturii alcoolice, de îmbuibare etc? Nu știu de unde le-ai scos, dar țin să te anunț că pentru mine,nu asta înseamnă sărbătoare. Și dacă ar fi să gândim așa, foarte mulți oameni se poartă josnic făcând lucrurile pe care le-ai scris tu, chiar și la Paște. Deci,nu e nicio deosebire. Atunci, ce să spunem,că nici atunci nu e sărbătoare? Te-ai contrazice. Eu vreau să înțelegi că o sărbătoare nu se materializeză în mâncare și băutură, ci tocmai aici e farmecul...o sărbătoare are un substrat spiritual, care te ajută să te apropii mai mult de Dumnezeu.
Pagina 1 din 1
Daca comentezi acest mesaj instant administratori, și nu se scrie altul intre timp, Buble-estera îți oferă suma de 1,000 lei!
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant administratori >> Comentarii mesaj instant administratori 1990 - Isus se naște! | Salvatorul.ro
meniu prim
Toți greșim în multe feluri. Dacă nu greșește cineva în vorbire, este un om desăvârșit, și poate să-și țină în frâu tot trupul. ( Iacov 3:2 )