Comentarii mesaj instant administratori 1996 - Iar naşterea lu

Iar naşterea lui Isus Hristos a fost aşa Maria,mama Lui,era logodită cu Iosif şi înainte ca să locuiască ei împreună ea s-a aflat însărcinată de la Duhul Sfânt,Iosif bărbatul ei era un om neprihănit şi nu voia s-o facă de ruşine înaintea lumii de aceea şi-a pus de gând s-o lase pe ascuns.(Matei 1:18-19)
Buble-estera
-Buble-estera -
Avem multe de învățat și de la Iosif, și de la Maria. Textul acesta l-am avut ieri dimineață la biserică, și frații au predicat foarte frumos despre caracteristicile unui om neprihănit,care se reflectă în viața lui Iosif.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Dar, pe când se gândea el la aceste lucruri, i s-a arătat în vis un înger al Domnului şi i-a zis: „Iosife, fiul lui David, nu te teme să iei la tine pe Maria, nevasta ta, căci ce S-a zămislit în ea este de la Duhul Sfânt,Ea va naşte un Fiu, şi-I vei pune numele Isus, pentru că El va mântui pe poporul Lui de păcatele sale,Toate aceste lucruri s-au întâmplat ca să se împlinească ce vestise Domnul prin prorocul care zice,Iată, fecioara va fi însărcinată, va naşte un Fiu, şi-I vor pune numele Emanuel” care, tălmăcit, înseamnă: „Dumnezeu este cu noi,Când s-a trezit Iosif din somn, a făcut cum îi poruncise îngerul Domnului; şi a luat la el pe nevasta sa,Dar n-a cunoscut-o, până ce ea a născut un Fiu. Şi el I-a pus numele Isus.
Pagina 1 din 1
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant administratori >> Comentarii mesaj instant administratori 1996 - Iar naşterea lu | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu-mi ascunde fața Ta, nu îndepărta cu mânie pe robul Tău! Tu ești ajutorul meu: nu mă lăsa, nu mă părăsi, Dumnezeul mântuirii mele!