Comentarii mesaj instant administratori 2030 - Noi avem acolo-

Noi avem acolo-n Cer un Frate, Cel născut din Tatăl,din eternitate. Noi avem un Miel jertfit pe cruce, Miel de izbăvire din eternul chin! Mii de inimi smulse din păcate-ascunse, sus, în Cer și jos, în lume, îi dau slavă... În vibrări de strune,ceru-ntreg răsune: " Aleluia lui Isus!" AMIN!
Buble-estera
-Buble-estera -
Aia e următoarea strofă. Doar o știu din cap:)
Buble-estera
-Buble-estera -
Păi vine...știi cum scrie în cântarea lui Moise... Am avut la olimpiadă să îl caracterizăm pe el, trăirile lui, așa cum rezultă din cântarea lui. Și eu am scris că el își începe acel imn prin amintirea celor două planuri: empiric și terestru. Dar nu m-am referit că le-ar fi închinat lor acea cântare. Şi aici, astrele cum fac parte din planul celest,au legătură cu Dumnezeu. Și ar veni că această cântare (a noastră) se înalță spre cer. Și astrele o ascultă. Așa cred eu.
Buble-estera
-Buble-estera -
Şi uitasem ceva. Nu era cumva: " Înălțăm spre astre glasurile noastre."?
Buble-estera
-Buble-estera -
Eu așa o știu.
Pagina 1 din 1
Daca comentezi acest mesaj instant administratori, și nu se scrie altul intre timp, Buble-estera îți oferă suma de 1,000 lei!
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant administratori >> Comentarii mesaj instant administratori 2030 - Noi avem acolo- | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu toate florile frumoase au şi miros plăcut, când ai de unde să culegi, alege numai acele care posedă şi una şi alta! (Goethe)