Comentarii mesaj instant administratori 2060 - O, crește-mi iu

O, crește-mi iubirea în inima mea, Isuse, Isuse, mereu te-aș ruga... Îmi umple cu dorul pe care-l aștept, și ochii, și glasul și inima-n piept. O, crește-mi iubirea, cu focu-i sfințit, și chiar de m-ar arde, să fiu mistuit... Flămând de iubire, mereu te-oi ruga: " O, crește-mi iubirea în inima mea!"
Denisa
-Denisa -
Scuze oentru dezapreciere! Din greseala!!
Buble-estera
-Buble-estera -
Nu e nimic.
Denisa
-Denisa -
Avem nevoie ca Domnul sa ne creasca iubirea in inima noastra. Caci fara ea nu putem vedea pe aproapele nostru mai presus de noi si pacea nu v.a fi!
Buble-estera
-Buble-estera -
Așa e...avem nevoie de iubire, adică de Dumnezeu, până la urmă. Pentru că El e iubirea. Aceasta să ne picure în suflet, și să ne cuprindă întreaga ființă! Ochii, glasul, inima...în toate acestea ar trebui să strălucească iubirea.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Avem nevoie de Dragostea lui Dumnezeu,pentru că el șea arătat Dragostea față de noi prin faptul că la dat pe singurul său fiu pentru a ne salva pe noi din păcat!
Buble-estera
-Buble-estera -
Avem nevoie de iubire, însă nouă nu ne va cere nimeni un sacrificiu atât de mare, cum a fost acela pe care l-a îngăduit Dumnezeu. Și Dumnezeu fiind El Însuși iubire, nu trebuie să-și impună: " trebuie să iubesc mai mult! ", pentru că așa ceva e imposibil. Iubire mai mare ca a Lui nu există, iar noi trebuie să tindem mereu spre aceasta...pentru că egali cu El nu vom ajunge niciodată.
Pagina 1 din 1
Daca comentezi acest mesaj instant administratori, și nu se scrie altul intre timp, Buble-estera îți oferă suma de 1,000 lei!
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant administratori >> Comentarii mesaj instant administratori 2060 - O, crește-mi iu | Salvatorul.ro
meniu prim
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape. ( Iacov 5:8 )