Comentarii mesaj instant administratori 2126 - Salut! Vă anunț

Salut! Vă anunț pe cei care văți făcut cont nou pe site și nu vă logați pe el de loc contul va fi șters automat,cei care sunteti veterani aici când intrați aici faceți activitate cum faceți și pe alte site-uri unde aveți cont,vând că aici nu mai faceți activitate de loc dece? Aștept răspunsurile voastre la comentarii.
Lisi
-Lisi -
A crezut că baga frica in noi
Buble-estera
-Buble-estera -
Pentru că s-au autentificat măcar o dată în parcursul celor 15 zile de început.
Lisi
-Lisi -
Exact:)
Buble-estera
-Buble-estera -
Tu înțelegi românește?
Buble-estera
-Buble-estera -
Citește regulamentul, și dacă înțelegi, bine. Dacă nu, tot așa.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Salut,tuturor celor care ați comentat aici,văd că nu înțelegeți nimica ce am vrut sa zic prin acest mesaj,uite ce am vrut să vă spun voi aveți conturi și pe alte site-uri și acolo faceți mai multă activitate decât aici dece faceți diferența dintre saitul salvatorul.ro și Alte site-uri ce are acele site-uri așa special față de salvatorul.ro??
Daca considerați că eu IooN_MarceL va forțez să faceți activitate aici obligați,intrați la setări și dați la dezactivați contul vă mulțumesc.
Lisi
-Lisi -
Cum sa stam noi aici activi daca tu te iei de toți ca au poze false.amenint ca le publici.
Lisi
-Lisi -
De asta nu stau cei mai mulți nu mai vor sa intre.eu din prima l-am citit ca e un om care îi place să facă rău aproapelui sau
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Bună Esty esty nu te cunosc cine ești dar spune-mi și mie ce rău team facut eu ție? De spui că eu am făcut nu mai Rău? Sau ce rău am făcut eu la alți? Arată-mi dovada!
Lisi
-Lisi -
Am pus poza cu mn cu capul in jos cu mana la fața si tu ai sărit în sus ca nu sunt serioasă,ca pozele le-am luat de fb.
-
Pagina 2 din 8
Sari la pagina:
Daca comentezi acest mesaj instant administratori, și nu se scrie altul intre timp, Ion_Marcel îți oferă suma de 1,000 lei!
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant administratori >> Comentarii mesaj instant administratori 2126 - Salut! Vă anunț - pagina 2 | Salvatorul.ro
meniu prim
Cei cu inima stricată sunt o scârbă înaintea Domnului, dar cei ce umblă fără prihană îi sunt plăcuți. ( Proverbele 11:20 )