Comentarii mesaj instant administratori 2218 - (Matei 1:18),Ia

(Matei 1:18),Iar naşterea lui Isus Hristos a fost aşa: Maria, mama Lui, era logodită cu Iosif şi, înainte ca să locuiască ei împreună,ea s-a aflat însărcinată de la Duhul Sfânt,NOI SARBATORIM NASTEREA LUI ISUS HRISTOS NU CRACIUNUL CRACIUL NU EXISTA SI NU AXSISTAT NICODATA DRAGI CRESTINI,Va doresc sarbatori fericite.
Paduraru
-Paduraru -
.amin.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.amin.
Trifoiadrian!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
frate eu stiu ce spui tu dar oi trebuie sa ne aducem aminte de nastera Domnului isus hristos in toata biblia se vorbeste de nasterea Domnului isus si in vechiul testament se vorbeste de nasterea lui isus asa ca eu nu incetez sa nu scriu mesaje din biblie tu poti sa spui ce vrei ca nu iau in considerare nimica ce spui tu.
Buble-estera
-Buble-estera -
Frate, nu înțeleg... De ce e scris textul ăsta în Biblie? Acum e păcat să scriem texte din Biblie? Eu zic să ne vedem fiecare de pocăința noastră. Dar Domnul nu ne va ține păcat că ne strângem în numele Lui!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Esterea-b pentru cine ai scris aici pentru mine sau pentru cine?
Buble-estera
-Buble-estera -
Pentru fratele Manuel.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Bine Esterea-b.
Pagina 1 din 1
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant administratori >> Comentarii mesaj instant administratori 2218 - (Matei 1:18),Ia | Salvatorul.ro
meniu prim
Nimeni să nu-ți disprețuiască tinerețea; ci fii o pildă pentru credincioși: în vorbire, în purtare, în dragoste, în credinţă, în curăție. ( 1 Timotei 4:12 )