Comentarii mesaj instant administratori 2454 - [b][rosu]Salut!

Salut!Tututror vad ca aici pe saitul asta nu mai intrati de loc ma refer la cei care au cont inregistrat aici iar cei offline viziteaza site-ul vad ce este si nu-si face cont iar cei care are cont face la fel intra vede ce este si iese afara fara ca sa faca activitate pe acest site,eu nu stiu dece faceti asa?:(
Paduraru
-Paduraru -
fiecare intra cum poate nu te supara pe mine da nu poti obliga sauforta
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Nu mai sunt la modă site-uri de genul ăsta
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Dany pentru pocăiți aceste site-uri nu mai sunt la modă? Așa pocăit ești tu? Din contră la pocăiți trebuie site-uri cât mai simple nu ca pe Facebook, cu tot felul pe el, (TrifoiAdrian)
Adrian nu ma supăr pe tine ca nu am dece asta este adevărul lumea intră unde vrea, dar cum intră pe alte site-uri, și face activitate poate sa facă și aici frate TrifoiAdrian.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Antonela_valentyn,
Dar când intră măcar sa facă o mică activitate, dar oameni nu face maca activitate de loc cum o face alți pe alte site-uri.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Am înțeles
Antonela_valentyn!
Denisa
-Denisa -
In tradevar ca nu se face activitate.. Insa in ce sens te referi sa faca activitate.. Cum s.a zis si mai sus sunt si familisti pe site..
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Denisa ma refer la activitate ,cand intri pe site adauga o poezie adauga o stire o devotionala posteaza in forum,este ce sa faci pe sait alea doua minute sau 5 minute cat stai pe sait fa ceva,de mult timp nu seau masi pus poze oameni aici la galerie iar pe alte site-uri seau pus si aici nu,oare dece face diferente dintre saitul asta si alte site-uri??cu ce are mult site-urile ale in afara de salvatorul.ro??
daca saitul asta nu mai este bun pentru nimenia ce roist are sa-0l mai tin??il inchid si gata am terminatoi cu toti dusmani.
Denisa
-Denisa -
Tu frate sti mai bine.. Dar aici ai dreptate..
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
și normal Denisa că am dreptate, eu am avut mereu dreptate și alți au avut invidie pe mine, pe buna mea dreptate.
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Buna ta dreptate e mai mult gelozie :D decat sa te milogești de membri să facă activitate mai bine i-ai angrena tu in activități creștine, jocuri, concursuri cu premii reale , etc. Sunt atâtea oportunități de a tine membrii pe site. Și în afara de toate, din cauza faptului că ai copiat tot ce se putea copia de pe alte siteuri nu fac membrii activitate. Pentru că este tot LA FEL. CEEA CE ESTE EXTREM DE PLICTISITOR :o

Pagina 1 din 2
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant administratori >> Comentarii mesaj instant administratori 2454 - [b][rosu]Salut! | Salvatorul.ro
meniu prim
Cei slabi nu pot ierta niciodată. Iertarea este atributul celor puternici. ( Mahatma Gandhi )