Comentarii mesaj instant administratori 2518 - [b][rosu]RUGACI

RUGACIUNE,PENTRU INTREAGA PLANETA!In numele domnului isus si in numele tatalui Dumnezeu din cer ma rog,Doamne trecem prin vremuri grele in aceste clipe cu coronavirus doamne priveste catre intreaga planeta te rog ai mila de noi Doamene isus-e Amin.
Nicusor
-Nicusor -
Amin. Ai milă de noi Doamne Isuse
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Haideti ca la inceptul sapatamani sa lasam fie care rugaciuni aici fie care sa-si lase oful inaintea Domnului prin rugaciune Amin.
Ionese
-Ionese -
Doamne iti multumim ca esti cu noi in fiecare zi multumim pentru aceste vremuri de inviorare pentru pace si liniste sa ne rugam domnului pentru italia germania austria anglia suceava ca domnul sa se indure dar stiu ca domnul isus e salvatorul Amin
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
HAIDETI SA NU DAM NU MAI APRECIAZA ACEST MESAJ, HAIDETI CA FIE CARE SA LASAM IN COMENTARIU AICI CATE O RUGACIUNE PENTRU INTREAGA PLANETA,VA ASTEPT PE FIE CARE DITRE VOI SA LASATI AICI RUGACIUNEA VOASTRA!
Ionese
-Ionese -
Eu am lasat dar nu miati raspuns
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Uite Ionese iti raspund eu,Domnul isus sa te binecuvinteze pentru rugasciuna ta si stiu ca Domnul isus tea ascultat cand ai scris aceasta rugaciune,VA INDEMN SI PE ALTI DE PE ACEST SITE SA FACETI RUGACIUNI AMIN.
Ovydio
-Ovydio -
Amin Domnul sa ne ajute sa ridicam glasu catre cel viu si El ne va asculta dupa masura credintei noastre Amin.
Ionese
-Ionese -
Amin vreau sa se deschida bisericile
Cristinaflorina
-Cristinaflorina -
Tata Atotputernic Creator îți mulțumim ca si astazi ai fost cu noi ne-ai dat prin harul Tau atât de minunat lumina ochilor noștri si hrana cea de toate zilele. Multumesc Isuse ca ne-ai păzit de boala aceasta cumplită care umbla pe afară. Te rugam Dumnezeu Savaot știm că am greșit înaintea Sfinteniei Tale am săvârșit fapte vrednice de moarte prin purtarea noastră prin faptele noastre prin gândirea noastră însă te rugam in Numele fiului Tău Isus Hristos Mielul cel Divin ce a purtat păcatele mele si a întregii omeniri Iarta-ne vina Iarta-ne păcatul si izbaveste-ne din necazul acesta atât de mare. Ai mila Doamne Scump si te rugam opreste aceasta urgie ce ai îngăduit-o peste întreg pământul. Ai Mila de poporul tau care striga zi si noapte la tine. Lăudat sa fie Tatăl Atotputernic fiul Tău Isus Hristos si Duhul Sfânt.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Amin.
Cristinaflorina:)

Pagina 1 din 2
Daca comentezi acest mesaj instant administratori, și nu se scrie altul intre timp, Ion_Marcel îți oferă suma de 9,999 lei!
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant administratori >> Comentarii mesaj instant administratori 2518 - [b][rosu]RUGACI | Salvatorul.ro
meniu prim
Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viață veșnică. ( Ioan 3:16 )