Topic * Ai primit Duhul Sfânt?

Postează răspuns
Prima paginaRaspunsuri: 19
Vizualizări: 2836
Membrii abonați 2
Membrii respondenti: 4
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/1004-ai-primit-duhul-sf-nt]* Ai primit Duhul Sfânt?[/url]
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Da, vei primi Duhul Sfant cand il primesti si pe Isus. Ajuta-ne, Dumnezeule atotputernic, sa primim Duhul Sfant de la Tine! Optiuni postare ®
DanielA
-DanielA -
Am primit botezul cu Duhul Sfant pe 14.02.2014, iar botezul in apa il iau, cu ajutorul Domnului, vara asta. Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Inca nu... dar sper sa-l iau in curand... Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Eu inca nu L-am primit, dar cei care L-ati primit, rugați-vă mult lui Dumnezeu sa nu vi-L ia inapoi. Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Marcel, lui Dumnezeu nu-i pare rau de darul pe care ti-l da. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Dumnezeu este atotputernic. El a lucrat in viata mea, mi-a dat intelepciune sa citesc si sa scriu, mi-a aratat calea adevarata. Eu ma incred in El din toata inima mea. Incredeti-va si voi in Dumnezeu si veți vedea cum Dumnezeu va lucra cu viata voastra. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Nici eu nu L-am primit:( Trebuie sa luptam sa primim Duhul Sfant. Ma refer ca trebuie sa ne luptam cu pacatul. Optiuni postare ®
Estera-b
-Estera-b -
Nu am niciunul dintre botezuri până acum. Optiuni postare ®
Estera-b
-Estera-b -
Da, anul acesta. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Replica la: Da, anul acesta. de Estera-b
Domnul Isus să te binecuvinteze, pentru că Dumnezeu ti-a dat darul Duhului Sfânt. Optiuni postare ®

Pagina 2 din 2
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Forum >> Viața >> Topic * Ai primit Duhul Sfânt? >> Topic * Ai primit Duhul Sfânt? - pagina 2 | Salvatorul.ro
meniu prim
Și prin El, și voi sunteți zidiți împreună, ca să fiți un locaș al lui Dumnezeu, prin Duhul. ( Efeseni 2:22)