Postează răspuns![]() | Da, vei primi Duhul Sfant cand il primesti si pe Isus. Ajuta-ne, Dumnezeule atotputernic, sa primim Duhul Sfant de la Tine! Optiuni postare ® |
![]() DanielA - Am primit botezul cu Duhul Sfant pe 14.02.2014, iar botezul in apa il iau, cu ajutorul Domnului, vara asta. Optiuni postare ® | |
![]() | Inca nu... dar sper sa-l iau in curand... Optiuni postare ® |
![]() | Eu inca nu L-am primit, dar cei care L-ati primit, rugați-vă mult lui Dumnezeu sa nu vi-L ia inapoi. Optiuni postare ® |
![]() | Marcel, lui Dumnezeu nu-i pare rau de darul pe care ti-l da. Optiuni postare ® |
![]() | Dumnezeu este atotputernic. El a lucrat in viata mea, mi-a dat intelepciune sa citesc si sa scriu, mi-a aratat calea adevarata. Eu ma incred in El din toata inima mea. Incredeti-va si voi in Dumnezeu si veți vedea cum Dumnezeu va lucra cu viata voastra. Optiuni postare ® |
![]() | Nici eu nu L-am primit Trebuie sa luptam sa primim Duhul Sfant. Ma refer ca trebuie sa ne luptam cu pacatul. Optiuni postare ® |
![]() Estera-b - Nu am niciunul dintre botezuri până acum. Optiuni postare ® | |
![]() Estera-b - Da, anul acesta. Optiuni postare ® | |
![]() | Replica la: Da, anul acesta.de Estera-b Domnul Isus să te binecuvinteze, pentru că Dumnezeu ti-a dat darul Duhului Sfânt. Optiuni postare ® |
«ÎnapoiRăspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |
Forum >>
Viața >> Topic * Ai primit Duhul Sfânt? >> Topic * Ai primit Duhul Sfânt? - pagina 2 | Salvatorul.ro