Topic * Să fim uniţi

Postează răspuns
Ultima paginaRaspunsuri: 10
Vizualizări: 2065
Membrii abonați 1
Membrii respondenti: 4
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/1027-s-fim-uni-i]* Să fim uniţi[/url]
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Echipa Salvatorul va cere sa fiti uniti. In ce sens? Iata, seara, intrati pe General sa vorbim, postati mult in Forum, intrati la Resurse (aici aveti sms-uri... adaugati si voi sms-uri, poezii, cantari crestine; avem meditatii- puneti si voi) Celor nou veniti, spuneti-le: "Bun Venit!" Haideti, toti care sunteti pe acest site crestin, sa fim uniti. Asa va avea site-ul activitate, si noi, echipa vom fi intr-o legatura de unitate impreuna cu voi, toti. Echipa Salvatorul va multumeste.
Optiuni topic
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Aseara (miercuri, pe data de 13 martie), pe chat au fost 9 conectati. Intrati in fiecare seara pe chat sa vorbim. Cine are activitate pe chat, va primi credite de la propietarul site-ului. Cu creditele primite, puteti creea topicuri in forum! Va multumim tuturor! Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Din pacate, eu nu am net seara....! Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Sa fim uniti cu totii! Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Fiti uniti in legaturile dragostei si ale sinceritatii. Astea sunt adevaratele legaturi. Amin! Optiuni postare ®
Buble-estera
-Buble-estera -
Mie mi-ar plăcea să vorbim pe chat, dar nu ai cu cine! Și încă nu am luat-o de tot pe ulei să mă apuc să vorbesc singură! Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Replica la: Mie mi-ar plăcea să vorbim pe chat, dar nu ai cu cine! Și încă nu am luat-o de tot pe ulei să mă apuc să vorbesc singură! de Buble-estera
steagAici îți dau dreptate, nu ai cu cine să vorbești aici, deoarece își face cont lumea, dar după aceea nu mai intra pe cont și nu-mi explic de ce nu intra. Vad ca suntem puțini aici pe site, de asta nu intra lumea, dar eu le-am zis sa facă activitate cum fac și pe alte site-uri. Dacă ar face asa, ar fi frumos și aici. Optiuni postare ®
Buble-estera
-Buble-estera -
Replica la: Aici îți dau dreptate, nu ai cu cine să vorbești aici, deoarece își face cont lumea, dar după aceea nu mai intra pe cont și nu-mi explic de ce nu intra. Vad ca suntem puțini aici pe site, de asta nu intra lumea, dar eu le-am zis sa facă activitate cum fac și pe alte site-uri. Dacă ar face asa, ar fi frumos și aici. de Ion_Marcel
Ar trebui ca echipa să intre mai des pe chat. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Replica la: Ar trebui ca echipa să intre mai des pe chat. de Buble-estera
O sa anunț toți adiministratorii sa intre pe chat sa vorbim. Optiuni postare ®
Denisa1
-Denisa1 -
Replica la: O sa anunț toți adiministratorii sa intre pe chat sa vorbim. de Ion_Marcel
Eu sunt activa si postez mult pe forum. Optiuni postare ®

Pagina 1 din 2
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Forum >> Diverse >> Topic * Să fim uniţi >> Topic * Să fim uniţi | Salvatorul.ro
meniu prim
Dumnezeu vrea ca inima ta sa Îi aparţină Lui fiecare oră din zi, fiecare zi din săptămână, fiecare săptămână din lună, fiecare lună din an, fiecare an din viaţa ta !