Topic * Sugestia ta

Postează răspuns
Ultima paginaRaspunsuri: 12
Vizualizări: 2399
Membrii abonați 1
Membrii respondenti: 3
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/1288-sugestia-ta]* Sugestia ta[/url]
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Daca vreti sa schimbam ceva pe site, sau sa imbunatatim cu ceva, puteti posta aici o opinie cu privire la orice schimbare...
Optiuni topic
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
O sa incercam sa punem si aia cu localitatea. Va asteptam si cu alte sugestii. Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Trivia sa se modifice, am inteles ca se lucreaza la ea! Domnul să vă ajute! Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Sa nu isi securizeze unele persoane profilul, nici macar nu au poze la profil! Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Sugestia mea este sa mai adaugati cadouri pentru a trimite la prieteni. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Replica la: Sugestia mea este sa mai adaugati cadouri pentru a trimite la prieteni. de Salvatorul.Ro
O sa cautam cadouri mai frumoase si le vom adauga! Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Sugerez sa se schimbe modul de afisare raspuns la postarile din topicuri. De exemplu, daca raspund la o postare, raspunsul pe care eu l-am adaugat la o postare, sa apara in dreptul postarii respective. Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
steagSugerez la Trivia sa fie si altfel de categorii Optiuni postare ®
Estera-b
-Estera-b -
Sugerez administratorilor să se mai ocupe și de corectare a forumului, din când în când. Optiuni postare ®
Estera-b
-Estera-b -
Sugerez să ni se ofere posibilitatea și nouă, membrilor, de a putea să ștergem anumite postări scrise greșit, sau mesaje instant. Optiuni postare ®

Pagina 1 din 2
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Forum >> Forum Administrativ >> Topic * Sugestia ta >> Topic * Sugestia ta | Salvatorul.ro
meniu prim
Dumnezeu vrea ca inima ta sa Îi aparţină Lui fiecare oră din zi, fiecare zi din săptămână, fiecare săptămână din lună, fiecare lună din an, fiecare an din viaţa ta !