Topic ~ Fumatul, un păcat?

Postează răspuns
Prima paginaRaspunsuri: 10
Vizualizări: 2164
Membrii abonați 1
Membrii respondenti: 5
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/1442-fumatul-un-p-cat]~ Fumatul, un păcat?[/url]
Estera-b
-Estera-b -
Replica la: Nu mi se pare un pacat fumatul, pentru ca nu scrie in Biblie sa nu fumezi, dar scrie ca lucrurile care nu iti sunt de folos, sa nu le folosesti. Dar e un viciu, o dependenta si din pacate, nu pot sau nu vreau chiar in momentul acesta sa il las. Mereu spun ca de maine gata cu fumatul, dar o iau de la capat. Sa speram ca va veni si ziua aia in care sa pot spune m-am lasat de fumat definitiv. de Cristi41
steagEi, bine, nu știu ce așteptați dumneavoastră...să vă spună mereu: "Nu-i voie asta, nu-i voie cealaltă!"? Pentru cine Îl iubește pe Dumnezeu, e foarte ușor să Îl slujească pe El din dragoste, și nu doar cu "Nu-i voie!" Feriți-vă de orice se pare rău. O fi un lucru bun, nu? Hai să fim realiști și să nu mai facem pe apărătorii păcatului, ci mai bine să ne pocăim! E clar ca "bună ziua" că fumatul e păcat. Cine vrea să înțeleagă, înțelege! Optiuni postare ®

Pagina 2 din 2
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Forum >> Întrebări şi răspunsuri >> Topic ~ Fumatul, un păcat? >> Topic ~ Fumatul, un păcat? - pagina 2 | Salvatorul.ro
meniu prim
Când te simți singur și părăsit, când lucrurile nu îți merg așa cum ai vrea, când ai probleme și necazuri, atunci Dumnezeu te iubește cel mai mult, și toate necazurile vor lucra spre binele tău.